Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci lămâie îngheţată!

.
Lămâia este un aliment excelent și o sursă formidabilă de vitamina C. Acidul citric, sărurile minerale și oloigoelementele, vitaminele B1, B2, B3, C, PP fac ca lămâia să fie un izvor incredibil de sănătate.

Totuși, de cele mai multe ori avem tendința să folosim doar o parte din lămâie, pierzând astfel o mare parte din beneficii. O metodă mai puțin cunoscută este înghețarea acestui fruct, care permite utilizarea lui în întregime. Cum se face? Se spală lămâia, se pune la congelator, iar când este înghețată se dă pe răzătoare, fără a se curăța coaja.
Lămâia astfel rasă se poate presăsa peste salate, supe, prăjituri, înghețată și multe altele, conferind o savoare pe care nu o vei uita și folosind la maximum toți nutrienții din fruct.

Citeşte mai multe pe Libertatea.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton