Sinaia: O femeie a fost ucisă de un bărbat pe care-l cunoscuse pe Facebook

De Unica.ro, pe

Caz șocant în Sinaia. O femeie, în vârstă de 47 de ani, din Ploiești, a fost ucisă de un bărbat (51 de ani) pe care-l cunoscuse pe Facebook. Cei doi se aflau la prima întâlnire, iar după ce au fost la un restaurant pentru a mânca și urma să se cazeze, au început să se certe în fața unei pensiuni. Mai mulți turiști din Sinaia au văzut scandalul dintre cei doi care, la scurt timp, s-a transformat într-o tragedie.

”Un om o bătea pe o femeie acolo, trăgea femeia de uşă să se urce în maşină, ea trăgea de uşă, el o închidea. Se certau, i-a dat şi vreo câteva palme, apoi a coborât jos, a luat-o, i-a făcut un vânt şi a căzut cu capul de asfalt acolo”, a povestit un martor, potrivit știrileprotv.ro.

Citeşte şi: Femeia care a stat nouă luni în casă pentru a se proteja de COVID-19, ucisă de un camion în prima ei zi afară

Se pare că bărbatul ar fi început cearta.

“Dânsa mâncase mai devreme acolo şi era voioasă, urca treptele voioasă. Dânsa a vrut să se urce în maşină, dânsul i-a făcut brânci, a căzut şi s-a lovit la cap şi i-a aruncat cheia de la cameră şi a fugit”, a spus un alt martor.

După incident, bărbatul care nu are carnet de conducere valabil și se alfa și sub influența băuturilor alcoolice, a plecat cu mașina, dar a fost prins de polițiști în orașul Comarnic. Bărbatul avea o alcoolemie de 1,4 la mie în aerul expirat.

Tragedia a fost surprinsă de o cameră de supraveghere. Autoritățile așteaptă acum concluziilor medicilor legiști care vor stabili cauza morții femeii.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!