Regele Charles va abdica. Predicțiile neașteptate ale lui Nostradamus

De Unica.ro, pe

Regele Charles al III-lea va abdica. Cel puțin asta se pare că a prezis Nostradamus. Iar ceea ce este de-a dreptul uluitor nu ar fi abdicarea noului rege al Marii Britanii, ci cel care ar urma la tron.

Mai multe texte ale astrologului francez au fost interpretate într-o carte publicată în anul 2005 de autorul Mario Reading. Câteva pagini sunt dedicate morții Reginei Elisabeta și a celor care vor ajunge să conducă Marea Britanie, notează New York Post.

Nostradamus a prezis moartea reginei în anul 2022.

Regele Charles va abdica. Predicțiile neașteptate ale lui NostradamusIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

„Regina Elisabeta a II-a va muri în jurul anului 2022, la vârsta de 96 ani, cu cinci ani mai devreme decât mama sa”, a scris Reading care a tradus textele lui Nostradamus din anul 1555.

Nostradamus: Regele Charles va abdica în scurt timp

În carte mai este precizat faptul că Charles al III-lea va deveni „Rege al Insulelor”, însă domnia acestuia va fi una extrem de scurtă. De vină ar fi trecutul suveranului, care îl va bântui până va părăsi tronul.

„Prințul Charles va avea 74 de ani în 2022, atunci când va prelua tronul, însă resentimentele britanicilor față de divorțul de Diana, Prințesă de Wales, vor rămâne”, a mai scris autorul.

Regele Charles a divorțat de soția sa, Diana, pentru ca mai apoi să se însoare cu iubita sa din tinerețe, Camilla Parker. Se știe că o mare parte din locuitorii Marii Britanii au rămas cu un gust amar în urma acestei uniuni, întrucât Prințesa Diana a fost foarte iubită de popor.

În anul 2006, Marco Reading a adăugat o precizare. Cel care va deveni rege în locul lui Charles va fi „un om care nu s-a așteptat niciodată să fie rege”.

„Asta înseamnă că Prințul William, care ar trebui să îi succeadă tatălui său, iese din peisaj?”, se întreabă autorul.

Cine ar putea urca pe tronul Marii Britanii

Mai mult, acesta este de părere că fratele lui William, Prințul Harry, ar putea deveni moștenitorul.

Totuși, mai există o a doua persoană care ar putea deveni regele Regatului Unit. Este vorba despre un australian ce s-a născut în Anglia, pe numele său Simon Dorante-Day. Acesta susține că este fiul secret al Camillei și Charles.

„Există acestă posibilitate deoarece prezicerile spun clar că este vorba despre cineva care nu se află în peisaj. Înțeleg de ce oamenii pot crede că este vorba despre mine”, a declarat Dorante-Day, un bărbat în vârstă de 56 de ani.

„Eu cred că sunt fiul lui Charles și al Camillei și abia aștept să demonstrez acest lucru în instanță. Poate Nostradamus a știut același lucru ca mine și într-o zi totul va ieși la iveală”, a mai spus bărbatul.

Regele Charles și Regina consoartă nu au confirmat niciodată afirmațiile lui Simon Dorante-Day, care a susținut cu mai multe ocazii ca este fiul nelegitim al noului monarh britanic.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!