O elevă de 16 ani, din Argeș, a murit în condiții suspecte la școală

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 14 octombrie 2021, 15:07

O adolescentă din Costești, județul Argeș, a decedat după ce i s-a făcut brusc rău la școală. Eleva, în vârstă de 16 ani, ar fi acuzat în dimineața zilei de joi, 14 octombrie, dureri de cap și o stare de rău, iar în jurul orei 9:00, a fost făcut un apel la 112 care anunța că fetei i s-a făcut rău și a leșinat în baia liceului unde învăța.

Echipajul medical care s-a deplasat la fața locului a găsit-o pe fată în stop cardio-respirator. După ce au efectuat, timp de o oră, manevre de resuscitare, medicii au declarat decesul tinerei.

„În ziua de 14 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că o elevă a unei unități de învățământ din Costești a acuzat o stare de rău, în urma căreia a intrat în stare de inconștiență.

Citeşte şi: O adolescentă a murit de COVID-19 în ziua în care ar fi trebuit să facă vaccinul

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a preluat-o pe minoră, fiindu-i efectuate manevre de resuscitare, însă din păcate fără rezultat, fiind constatat decesul acesteia. Polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun. Cauzele decesului vor fi stabilite în urma efectuării autopsiei, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor fiind întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal”, au spus reprezentanții IPJ Argeș, potrivit presei locale.

Corpul neînsuflețit al fetei a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Argeș pentru necropsie. În urma tragediei, a fost  deschisă o anchetă în cadrul unui dosar penal pentru moarte suspectă.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!