Cum se simte Mihaela Ispas, „Nikita”, la câteva zile după infarctul suferit

De Unica.ro, pe

În urmă cu câteva zile, Mihaela Ispas, cunoscută drept “Nikita” de România, a ajuns în stare critică la spital după ce a suferit un infarct. Fetele ei, Cristina (13 ani) și Vanessa (7 ani), au transmis în mediul online că mama lor se află în comă.

Mama e în comă de duminică. Noi, Cristina și Vanessa, vă rugăm să vă rugați să vină acasă.

Cei care o cunosc pe Nikita au confirmat informația.

Oamenii buni nu-mi găsesc cuvintele. Totul e adevărat. Prietena noastră, sora noastră Nikita cum o știe toată Europa e în comă de Duminică 31 Iulie. Una din fiicele ei îmi confirmă în privat de pe contul ei de Fb oficial – “Da Mami e în comă, a făcut infarct din nou!”. Acum rămâne Bunul Dumnezeu să facă o minune și să își revină din comă și să meargă acasă la fetițele ei și la familia ei și nu e nici o glumă și nici o farsă vă garantez eu Doamne ajută, Mihaela Nicoleta Ispas! – a transmis unul dintre apropiații Nikitei, în mediul online.


Citeşte şi: Simona Săndulescu s-a sinucis. Artista a postat un mesaj de adio pe rețelele de socializare, iar apoi s-a aruncat în Lacul Morii

Potrivit celor mai recente informații, Nikita se simte mai bine și ar urma să fie lăsată de medici să plece acasă. Mihaela Ispas a primit îngrijiri medicale în Spitalul Regional Universitar din Malaga, notează fanatik.ro.

Fata cea mare a Nikitei, Cristina, a confirmat și ea, în mediul online, că mama ei a ieșit din comă și urmează să ajungă acasă:

Mulțumesc, Doamne, pentru că-mi aduci mama acasă. Mulțumesc tuturor care sunteți cu sufletul alături de mama!

Nikita este stabilită în Spania de câțiva ani și urmează să scoată o carte, intitulată “Singură pe lume”.

Mihaela Ispas a devenit celebră în urmă cu 20 de ani, la Pro TV, după ce a participat la diverse gale de lupte televizate. Ulterior, a devenit un personaj de interes și pentru alte posturi de televiziune precum Acasă TV, OTV sau Antena 1, unde era invitată pentru a vorbi despre viața ei și pentru a comenta viețile persoanelor publice faimoase la acea vreme.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!