Mărturisirile femeii care și-a înșelat bărbatul cu un preot din Iași. „Îi povesteam ce făceam cu soțul seara”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 29 iulie 2022, 16:56

În urmă cu câteva zile, un preot în vârstă de 46 de ani a fost prins de un fermier (52 de ani) în timp ce avea o relație amoroasă cu soția acestuia. Totul s-a petrecut în Scobâlțeni, o localitate de pe lângă Podul Iloaiei, județul Iași. După incident, fermierul l-a șantajat pe preot, cerându-i o sumă mare de bani pentru a păstra tăcerea. Soțul înșelat și-a bătut apoi soția, iar aceasta a făcut o plângere la Poliție și a cerut un ordin de restricție împotriva acestuia.

Alexandra, femeia care s-a iubit cu preotul ieșean, a vorbit despre escapada sa amoroasă și a povestit cum a început relația cu reprezentantul bisericii.

Citeşte şi: Un bărbat care a tâlhărit mai multe persoane la metroul din Capitală a fost reținut

 Alexandra spune că preotul, Bogdan O., a întrebat-o la spovedanie detalii intime dintre ea și soțul ei, iar ea i le-a oferit.

Eu am început să vorbesc cu el la spovedanie… Atunci m-a întrebat cum sunt cu soțul meu, dacă avem relații, ce facem, cum facem… Nu știu de ce, dar i-am spus… Îmi plăcea, așa, să vorbesc cu el, să-i povestesc, vedeam că-i place – a spus femeia, pentru bzi.ro.

Treptat, ei au început să vorbească din ce în ce mai des, iar apoi au trecut la fapte.

Vorbeam la telefon cu el și la fel îi povesteam ce făceam cu soțul seara… După ne-am mai întâlnit. Mie îmi plăceau ochii lui albaștri și cum arată, așa… A fost ca o joacă. Popa îmi spunea că nu mai face lucruri cu preoteasa și cam asta a fost… Ne-am întâlnit și… s-a ajuns unde s-a ajuns – a completat Alexandra.

Soțul Alexandrei este arestat preventiv pentru 30 de zile, iar preotul nu are voie să mai țină slujbe.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!