Marius Csampar, unul dintre criminalii în serie ai României, la mare pe banii Primăriei. „Arătați ucigător de bine”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 03 august 2022, 12:07

Marius Csampar, unul dintre cei mai cunoscuți criminali în serie din țara noastră, a fost eliberat din închisoare în 2020. Bărbatul s-ar fi angajat apoi la Administrația Domeniului Public din Balotești, iar zilele trecute a fost la mare, pe banii Primăriei, pentru o zi. Csampar a devenit în ultimii doi ani și influencer, fiind urmărit de aproape 10.000 de oameni pe TikTok.

„Am fost săptămâna trecută o zi și acum iar. Ne duce și pe noi Primăria. De dimineața până seara”, a spus el, în timpul unui live pe TikTok, conform publicației Replica. Reacțiile oamenilor au venit imediat: ”Vă dorim o vacanță criminală”, ”Arătați ucigător de bine” sau ”Ești mortal, Mariuse”.

@mariuscsampar

♬ original sound – Bobolos Doar Altau

Cine este Marius Csampar și de ce a fost acuzat

Marius Csampar a omorât 4 oameni, între anii 1994 și 1997. Cu toate acestea, Csampar susține că ar fi omorât 6 persoane. El a fost eliberat condiționat, în 2020, după 22 de ani de închisoare, deși inițial fusese condamnat la 99 de ani după gratii, conform Libertatea.ro. Victimele lui ar fi fost un fost amic, o femeie la care a stat în gazdă, în Balotești, și doi oameni al străzii.

De când a fost eliberat, Csampar face vloguri pe YouTube, unde are peste 20.000 de abonați, și clipuri pe TikTok, acolo unde îl urmăresc aproape 10.000 de oameni.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!