Marcel Vela, despre măsurile de relaxare

De Unica.ro, pe
Ministrul de Interne Marcel Vela a anunțat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că a primit mai multe idei și propuneri după ce au fost publicate măsurile propuse de MAI pentru perioada de după data de 15 mai, când România va ieși din stare de urgență. De asemenea, acesta a precizat că lista finală a măsurilor va fi aprobată săptămâna aceasta.

„Dragi prieteni, la postarea mea, preluată de pe site-ul MAI, unde sunt publicate spre transparență și dezbatere măsurile propuse de către medici specialiști în epidemiologie și boli infecțioase (pentru prima etapă de relaxare când se va trece în Starea de Alertă), am primit foarte multe idei, propuneri sau observații”, a scris Vela pe rețeaua de socializare.

„Vă mulțumesc tuturor și vă fac următoarele precizări:

  • lista cu măsuri se va finaliza din punct de vedere juridic, dezbate și aproba în următoarea săptămână.
  • oricine dorește să transmită, în mod oficial, propuneri în această luptă cu noul coronavirus, o poate face la următoarea adresa de e-mail, anunțată în postarea de pe site-ul MAI, cât și la anunțul de pe site-ul INSP (Institutul Național de Sănătate Publică): [email protected]
  • scopul nostru, al tuturor, este protejarea sănătății și oprirea răspândirii infecțiilor, pentru a ne putea gândi de la 1 iunie la o noua etapă de relaxare.

Vă mulțumesc și vă doresc o duminică binecuvântată cu multă, multă sănătate!”, a transmis Marcel Vela.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!