Gheorghe Dincă la audieri. A început să plângă după ce mama Luizei l-a implorat să spună adevărul

De Unica.ro, pe
Gheorghe Dincă ar fi început să plângă la audieri, conform Adevărul, după ce mama Luizei Melencu l-ar fi implorat să spună adevărul despre ce s-a întâmplat în curtea sa. 

Gheorghe Dincă a stat față în față cu mamele Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu la audieri

Mamele celor două victime ale lui Gheorghe Dincă au fost prezente la audieri și l-ar fi implorat pe bărbatul din Caracal să spună adevărul despre ce li s-a întâmplat fiicelor lor.

„De data aceasta, am reuşit să mă apropii puţin de Dincă. I-am cerut să mă privească în ochi. A ridicat privirea, i-am spus că e şi el părinte şi l-am implorat să-mi spună unde sunt fetele, ce a făcut cu ele. Prima dată n-a zis nimic. la final, însă, a început să plângă. Îşi stergea lacrimile şi spunea că el nu le-a ucis pe Luiza şi Alexandra, că la el în curte nu a fost nicio crimă. Apoi a spus că l-au bătut rău să declare asta. Eu îl cred. Ştiu că minte, că a minţit mult, dar acum îl cred. Pentru că sunt convinsă că el protejează pe cineva şi nu spune adevărul. Niciodată nu am să accept că Luiza mea a ars în acel butoi. Niciodată”, a declarat Monica Melencu, conform Adevărul.

„L-am văzut abătut. Aşa mi s-a părut. Sper din suflet că a spus adevărul. Cred că acum n-a minţit. Eu simt că Alexandra trăieşte. Sufletul de mamă nu se poate înşela”, a spus Tudorița Măceșanu, mama Alexandrei.

Familiile fetelor cer reluarea anchetei, iar avocata familiei Melencu susține că din dosarul Caracal ar lipsi niște documente care demonstrau că fiica lui Dincă a mințit atunci când a spus că nu a mai avut nicio legătură cu tatăl său, în ultimii ani, notează Adevărul.

Conform Libertatea, judecătorii de la Curtea de Apel Craiova urmează să se pronunţe pe data de 30 septembrie dacă în acest dosar există suficiente probe că Gheorghe Dincă le-a ucis pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu şi dacă poate să înceapă procesul sau cazul se va întoarce pe masa procurorilor DIICOT.

Citește și: Un an de la crimele de la Caracal: de ce cazul rămâne deschis

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!