Noi detalii în cazul crimei multiple din Bascov. Ce spun vecinii despre principalul suspect

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 10 august 2022, 12:19

Crima multiplă din Bascov, județul Argeș, a șocat întreaga Românie. Un bărbat în vârstă de 53 de ani, cu probleme psihice, a ajuns în arestul poliției după ce și-a ucis părinții, fratele geamăn, sora și nepoata, în vârstă de 5 ani.

Autoritățile s-au declarat îngrozite de ce au găsit la locul crimei. „Scenele de la fața locului sunt greu de descris”, a transmis prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș marți, potrivit libertatea.ro.

Cu toate acestea, vecinii spun că bărbatul agresor, care se află în evidența unui medic psihiatru, era “un om liniștit”:

Era un om liniștit, care ieșea rar din casă, de obicei până la magazin. Cu vreo lună în urmă, își schimbase comportamentul și refuzase să-și mai ia pastilele.

Citeşte şi: Adolescentul care a provocat accidentul cumplit din Cobadin a decedat

Îl mai vedeam seara câteodată. Mai avea un frate care stătea cu el în casă. Foarte rar îl vedeam, mai ieșea la plimbare seara. Probleme psihice a avut dintotdeauna”, a spus un alt vecin despre suspectul principal al comiterii crimelor.

Potrivit anchetatorilor, individual și-a ucis mai întâi părinții și fratele geamăm, luni seara. Marți dimineață, după ce cumnatul lui a plecat de acasă, atacatroul și-a omorât sora și nepoata. Trupurile neînsuflețite ale celor cinci au fost găsite de cumnatul agresorului, care este colonel doctor la Spitalul Militar din Ploiești.

„Vino să mă ajuți că nenorocitul i-a omorât pe toți” – i-a strigat cumnatul agresorului unei vecine când a văzut ororile. Poliția ajunsă la fața locului a intrat cu greu în curte, din cauza câinilor agresivi.

Victimele au fost ucise cu pietre și „alte obiecte tăietoare”, spun autoritățile.

Suspectul a fost prins în pădurea apropiată locuinței. Acesta ar fi încercat să se sinucidă atunci.

Foto – Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!