Declarația fostului șef al Poliției Caracal: ”Fata ne-a dus în eroare”

De Unica.ro, pe

Nicolae Mirea, fostul șef al Poliției Caracal, caută scuze celor care nu au reușit să o găsească la timp ce Alexandra, victima crimei din Caracal. El spune că tânăra, în vârstă de 15 ani, aflată în casa agresorului ei, nu a dat informații corecte polițiștilor. 

În direct la România TV, Nicolae Mirea a încercat să scuze comportamentul foștilor colegi din Poliția Caracal. El a insinuat că victima nu ar fi dat informații corecte despre locul unde era ținută.

Ne-a dus în eroare cu o poartă roșie care nu era la drum. Eu am coordonat toată acțiunea și am făcut ce trebuie, spune Mirea. ”Prima dată ne-a sunat fata. După, am sunat la numărul acela și nu ne-a mai răspuns. Și peste cam vreo jumătate de oră a sunat ea, din nou și nu știu ce s-a făcut. Nu știu dacă au sunat subordonații mei sau nu, atunci a apucat fata să le spună că vede un brad, vede un nuc, că sunt niște câini, da, ne-a dus în eroare cu o poartă roșie care nu era la drum. Bine, nu asta contează. Eroarea era totală. Am căutat cu toată poliția elementele ca o casă să aibă un brad, un nuc și așa mai departe. Brazii erau doi mici, nici nu depășeau un gard”, a mai spus fostul șef al Poliției Caracal.

”STS ne-a dat o triangulație greșită, într-un cartier în partea dreaptă. Nimeni nu ne-a spus că este în cartierul Bold. Nu a venit nimeni la mine să îmi spună treaba asta. Fata nu ne-a spus niciodată de Bold, că nu eram nebuni să căutăm într-un cartier la 2 km distanță”, spune Mirea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!