De ce nu au găsit-o la timp polițiștii pe fetița de 11 ani din Dâmbovița. Mesajul lui Lucian Mândruță

De Unica.ro pe
Fetița de 11 ani, dispărută în Dâmbovița, a fost găsită decedată după două zile de la dispariție, pe un câmp. Cu toate că autoritățile au anunțat că fac eforturi pentru a o găsi cât mai repede pe micuță, totul a fost în zadar. 

Jurnalistul Lucian Mândruță a făcut niște precizări pe marginea subiectului, lansând o ipoteză șocantă – anchetatorii ar fi trecut pe lângă corpul minorei, în căutările lor, dar deoarece cadavrul acesteia fusese înfășurat într-o folie de plastic, au ignorat ceea ce le-a ieșit în cale. Iată mesajul complet al jurnalistului.

Între toate detaliile despre crima din Dâmbovița, unul mi-a atras atenția. Doar mie, deocamdată. Și m-am gândit să-l împart cu voi. Fetița a fost găsită pe un câmp, la aproximativ două zile de la dispariție. Și asta deși zona fosese cercetată din elicopter. Dar n-o văzuseră. De ce?

A explicat chiar poliția: corpul fusese înfășurat într-o folie de plastic. Și căutătorii trecuseră mai departe, ignorându-l.

V-ați întrebat de ce? O să vă spun eu, care merg des pe la țară și pe câmp: Pentru ca l-au confundat cu un GUNOI.

Și l-au confundat cu un gunoi pentru că țara românească e PLINĂ de gunoaie!

Nu mai sar în ochi. Nu mai sunt o excepție. Sunt parte a peisajului. Câmpurile sunt pline de pungi și plastice aduse de vânt. La ele se adaugă ce aruncă țăranii: saci de rafie în care au adus îngrășământ. Folii – metri întregi! – de la solarii. Bare și protecții de plastic de la mașini…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO