De ce nu au găsit-o la timp polițiștii pe fetița de 11 ani din Dâmbovița. Mesajul lui Lucian Mândruță

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 23 septembrie 2019, 12:04
Fetița de 11 ani, dispărută în Dâmbovița, a fost găsită decedată după două zile de la dispariție, pe un câmp. Cu toate că autoritățile au anunțat că fac eforturi pentru a o găsi cât mai repede pe micuță, totul a fost în zadar. 

Jurnalistul Lucian Mândruță a făcut niște precizări pe marginea subiectului, lansând o ipoteză șocantă – anchetatorii ar fi trecut pe lângă corpul minorei, în căutările lor, dar deoarece cadavrul acesteia fusese înfășurat într-o folie de plastic, au ignorat ceea ce le-a ieșit în cale. Iată mesajul complet al jurnalistului.

Între toate detaliile despre crima din Dâmbovița, unul mi-a atras atenția. Doar mie, deocamdată. Și m-am gândit să-l împart cu voi. Fetița a fost găsită pe un câmp, la aproximativ două zile de la dispariție. Și asta deși zona fosese cercetată din elicopter. Dar n-o văzuseră. De ce?

A explicat chiar poliția: corpul fusese înfășurat într-o folie de plastic. Și căutătorii trecuseră mai departe, ignorându-l.

V-ați întrebat de ce? O să vă spun eu, care merg des pe la țară și pe câmp: Pentru ca l-au confundat cu un GUNOI.

Și l-au confundat cu un gunoi pentru că țara românească e PLINĂ de gunoaie!

Nu mai sar în ochi. Nu mai sunt o excepție. Sunt parte a peisajului. Câmpurile sunt pline de pungi și plastice aduse de vânt. La ele se adaugă ce aruncă țăranii: saci de rafie în care au adus îngrășământ. Folii – metri întregi! – de la solarii. Bare și protecții de plastic de la mașini…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!