Cazul de la Caracal. Familia Alexandrei Măceșanu cere ca Gheorghe Dincă să nu mai fie judecat pentru omor

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 31 mai 2022, 15:20

Răsturnare de situație în cazul de la Caracal, în care Gheorghe Dincă este judecat pentru uciderea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu. Marți, 31 mai, familia Măceșanu a solicitat, prin avocat, ca Dincă să nu mai fie judecat pentru omor, ci pentru trafic de persoane. Familia a luat această decizie în speranța în care se vor relua căutările fiicei lor.

Amintim că în 2019, Alexandra Măceşanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani), ambele eleve de liceu, au dispărut din Caracal. La momentul respectiv, Gheorghe Dincă a fost acuzat că le-a luat cu maşina la autostop, le-a sechestrat, le-a dus în casa lui, unde le-a violat, iar mai apoi le-a ucis, arzând apoi cadavrele într-un butoi din tablă.

Dincă urmează pe data de 16 iunie să afle pedeapsa pe care o are de săvârșit în urma acuzațiilor că le-ar fi ucis pe cele două tinere. Părinții Alexandrei au cerut acum ca Dincă să fie judecat doar pentru trafic de persoane, nu și pentru omor, pentru a fi reluate căutările fetei. Părinții Alexandrei încă mai speră că fata lor este în viață.

Citeşte şi: Se va căsători Laurențiu Reghecampf cu iubita lui, Corina? Cuplul are împreună un fiu, Liam

Citeşte şi: Ce mănâncă Serena Williams pentru a se menține în cea mai bună formă

Citeşte şi: Anca Ciota și soțul ei au devenit părinți pentru prima dată. Cum arată băiețelul lor

Citeşte şi: Ce va face Anamaria Prodan cu tatuajul cu Laurențiu Reghecampf de pe umărul stâng

Sub nicio formă nu s-a demonstrat, mai ales din expertiza ştiinţifică, că toate materialele folosite de Dincă în acel butoi putea conduce la o temperatură de 800 de grade sau 1.500 de grade, în vederea arderii unui cadavru. Mai mult decât atât, nu s-au comunicat şi nu s-a precizat care e vechimea oaselor găsite în incinta acelui butoi şi nu ştim exact ce provenienţă au acestea – a spus avocatul familiei Măcășanu, citat de spynews.ro

Pe de cealaltă parte, familia Luizei  Melencu susține că încadrarea juridică a lui Dincă doar la trafic de persoane ar putea fi în avantajul acestuia.

La termenul de astăzi, avocatul familiei Măceşanu a cerut absolvirea lui Dincă pentru omor, dar condamnarea lui pentru profanare de cadavre, ceea ce pe mine, pur şi simplu, m-a îngrozit ca jurist – a susţinut Carmen Obîrşanu, avocata familiei Melencu.

Foto – Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!