Anunț STS: Aplicația Apel 112 este disponibilă în șase limbi, inclusiv ucraineană

De Unica.ro, pe

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) a anunțat astăzi, 31 martie, că aplicația Apel 112 este acum disponibilă în șase limbi. Pentru a beneficia de noile funcționalități este necesară actualizarea aplicației la ultima versiune.

Aplicația Apel 112 poate fi utilizată atât în limba română, cât și în limbile engleză, franceză, germană, maghiară și ucraineană, a anunțat STS pe site-ul oficial. Pentru a beneficia de noile funcționalități este necesară actualizarea aplicației gratuite la ultima versiune, din magazinele Google Play sau App Store, se arată în comunicat.

Citește și: Volodimir Zelenski va vorbi în Parlamentul României

Cătălin Botezatu, despre Loredana Groza: „S-a reinventat mereu”

Ioana Ginghină, pe podium într-o rochie transparentă. „A fost o experiență inedită”

Soția lui Alec Baldwin este însărcinată din nou. Actorul va deveni tată pentru a opta oară

Aplicația Apel 112 poate salva o viață într-o situație critică

În mesajul privind serviciul de roaming pe care cetățenii îl primesc odată cu intrarea pe teritoriul României, a fost introdusă și informația referitoare la posibilitatea folosirii, în caz de urgență, a aplicației mobile Apel 112 în cele 6 limbi.

Actualizările vin în sprijinul persoanelor care nu sunt vorbitoare de limba română și se află într-o situație de urgență, oferindu-le, astfel, un meniu intuitiv, ușor de folosit într-o limbă pe care o cunosc. Odată cu setarea altei limbi decât cea predefinită la instalare, respectiv limba în care este setat telefonul, meniul și informațiile de localizare sunt afișate conform opțiunii alese, a transmis STS.

Până în prezent, aplicația Apel 112 a fost descărcată de peste 600.000 de ori.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!