Soțul ei nu o lăsa să-și schimbe înfățișarea. La moartea lui, femeia s-a transformat

Charlotte Guttenberg și-a dorit toată viața un tatuaj, dar soțul ei s-a opus vehement. Pentru el, femeia trebuie să arate într-un anumit fel, iar Charlotte voia să fie o soție bună, așa că l-a ascultat.

“Dintotdeauna mi-am dorit tatuaje. Soțul meu mi-a interzis să-mi fac. Credea că o lady nu trebuie să-și facă tatuaje, dar asta nu m-a oprit din a-mi dori unul.” – a declarat Charlotte.

În 2001 ani, soțul ei a murit și ea a putut, în sfârșit să se exprime.

Charlotte a decis să se tatueze. Primul ei tatuaj a fost un fluture , în 2006 și de aici a pornit totul. Fiecare tatuaj are o semnificație pentru ea.

La 67 ani, Charlotte a primit titlul de cea mai tatuată femeie în vârstă. Peste 92% din suprafața corpului ei este este acoperită de tatuaje. Pentru a ajunge la performanța asta, femeia s-a tatuat timp de 10 ani.

Noul ei soț, Charles Helmke deține și el titlul de cel mai tatuat bărbat în vârstă.

Cei doi s-au cunoscut într-un salon de tatuare.

Foarte mulți i-au criticat. Mulți se opun tatuării din motive religioase sau culturale, dar neobișnuitul cuplu spune că nu a forțat pe nimeni să se uite. “Dacă vrei să te uiți, uită-te. Dacă nu, nu te uita. Pentru noi orice alte comentarii nu sunt necesare.” – a declarat cuplul.

Sursa foto Youtube/ Guinness World Records

Citește și Brooklyn Beckham și-a făcut un tatuaj și toată lumea râde de el

Citește și După atacul din Manchester, de la concertul Arianei Grande, sute de oameni și-au făcut tatuaje cu albine. Care este explicația

Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: