Soțul ei nu o lăsa să-și schimbe înfățișarea. La moartea lui, femeia s-a transformat

Charlotte Guttenberg și-a dorit toată viața un tatuaj, dar soțul ei s-a opus vehement. Pentru el, femeia trebuie să arate într-un anumit fel, iar Charlotte voia să fie o soție bună, așa că l-a ascultat.

“Dintotdeauna mi-am dorit tatuaje. Soțul meu mi-a interzis să-mi fac. Credea că o lady nu trebuie să-și facă tatuaje, dar asta nu m-a oprit din a-mi dori unul.” – a declarat Charlotte.

În 2001 ani, soțul ei a murit și ea a putut, în sfârșit să se exprime.

Charlotte a decis să se tatueze. Primul ei tatuaj a fost un fluture , în 2006 și de aici a pornit totul. Fiecare tatuaj are o semnificație pentru ea.

La 67 ani, Charlotte a primit titlul de cea mai tatuată femeie în vârstă. Peste 92% din suprafața corpului ei este este acoperită de tatuaje. Pentru a ajunge la performanța asta, femeia s-a tatuat timp de 10 ani.

Noul ei soț, Charles Helmke deține și el titlul de cel mai tatuat bărbat în vârstă.

Cei doi s-au cunoscut într-un salon de tatuare.

Foarte mulți i-au criticat. Mulți se opun tatuării din motive religioase sau culturale, dar neobișnuitul cuplu spune că nu a forțat pe nimeni să se uite. “Dacă vrei să te uiți, uită-te. Dacă nu, nu te uita. Pentru noi orice alte comentarii nu sunt necesare.” – a declarat cuplul.

Sursa foto Youtube/ Guinness World Records

Citește și Brooklyn Beckham și-a făcut un tatuaj și toată lumea râde de el

Citește și După atacul din Manchester, de la concertul Arianei Grande, sute de oameni și-au făcut tatuaje cu albine. Care este explicația

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: