5 exerciţii minune pentru slăbit de la Florin Neby

De Diana Sorescu, pe

Florin Neby îţi prezintă un nou stil de antrenament, pe val anul acesta. Se numeşte Functional Training şi se adresează atât începătorilor, cât şi celor avansaţi. iată 5 exerciţii minune pentru slăbit rapid!

Exerciţii de slăbit cu Neby

Functional Training este un antrenament pe val, care are la bază mişcări elementare, din rutina noastră de zi cu zi, dar îmbunătăţite pentru a da rezultate maxime!
5 exerciţii minune pentru slăbit de la Florin Neby
Acest tip de exerciţii sunt recomandate atât începătorilor, cât şi celor avansaţi, datorită naturaleţii mişcărilor. Neby a folosit un disc cu greutăţi, însă voi, acasă, puteţi înlocui cu o sticlă cu apă.
Acest tips este preferatul meu, nu că celelalte nu ar fi eficiente dar deja aici vorbim de „next level”.Functional training este cel mai căutat şi „în trend” tip de antrenament, tocmai pentru că se poate adapta asfel încât se poate să îl lucreze atât incepătorii, cât şi cei ce au o condiţie fizică foarte bună.Deja ti-am stârnit curiozitatea? Pai haide să vedem: dacă te apleci să iei ceva de jos având picioarele pe pământ este foarte simplu, dacă în schimb faci aceeaşi mişcare având picioarele pe un punct oarecum instabil (ex: un skateboard) deja lucrurile încep să se complice şi deja putem să spunem că asta înseamnă functional training, adica mărirea dificultăţii unui exerciţiu” spune Neby.
Încearcă şi tu şi spune-ne cum ţi se pare!

Nu uita de dieta Neby! Aşa o să slăbeşti şi o să te menţii în formă!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!