Cum poți slăbi cu dieta cu rugăciuni

De Sandra S., pe

Dieta cu rugăciune a fost un hit în New York atunci când a fost lansată cartea fiziologului Jimmy Pena. Autorul vorbește despre credința în Dumnezeu care l-a ajutat să slăbească, împreună cu un consum limitat de calorii și exerciții fizice. Vezi cum poți slăbi cu această dietă:
În ce constă dieta cu rugăciune
Jimmy Pena promite că poți slăbi până la nouă kilograme într-o lună, însă trebuie să respecți dieta și limitele impuse de aceasta. Mai mult, acesta este un tip de dietă pentru care nu trebuie să numeri caloriile, ci mai degrabă constă într-o echilibrare a celor trei tipuri de nutrienți: 33% carbohidrați, 33% proteine și 33% grăsimi sănătoase, astfel nu vei consuma mai mult de 1700 de calorii pe zi.
Credința este un instrument foarte important atunci când ții o dietă, pentru că te poate motiva să continui ca să reușești să slăbești.
Ce să mănânci când ții dieta cu rugăciune
Pentru aportul de proteine ar trebui să consumi carne de pui și de curcan la grătar, pește, ouă, iaurt grecesc și nuci. Pentru carbohidrați poți mânca ovăz, fasole, mere, fructe de pădure, cartofi și legume verzi, iar pentru grăsimile sănătoase ar trebui să mănânci avocado, unt de arahide (cel organic, fără conservanți, E-uri sau multă sare), somon, semințe și ulei de măsline.
Avantajele și dezavantajele dietei cu rugăciune
Poți mânca numeroase alimente, care nu sunt greu de găsit și nici scumpe de cumpărat – din contră, le poți găsi foarte ușor la piață, iar persoanele credincioase pot găsi o motivație în plus să reușească să slăbească.
Ca dezavantaje, o astfel de dietă poate fi greu de ținut, pentru că cei care vor să slăbească trebuie să renunțe la mai multe produse care le sunt pe plac, prepararea mâncărurilor ar putea dura mai mult timp, iar cei care nu sunt obișnuiți să consume doar puțini carbohidrați s-ar putea simți lipsiți de energie la început.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!