Sfaturi şi trucuri de fitness de la antrenorul Alessandro Meloni

De Erika Chivu, pe

Antrenorul de fitness Alessandro Meloni ne spune care sunt cele mai mari greşeli pe care le poţi face în dietă şi antrenament, dar li care sunt beneficiile cursurilor de Pilates pe care le predă.

Greşeli în dietă şi antrenament

Întrebat care sunt cele mai mari greşeli făcute de femeile care vor să slăbească, Alessandro Meloni a amintit în primul rând înfometarea.
El spune că nu este nevoie şi nici nu este indicat să sari peste mese pentru a slăbi. Tot la capitolul „sărit peste mese” se încadrează şi acele suplimente alimentare, fie ele prafuri sau pastile, care promit să înlocuiască mâncarea.

O altă mare greşeală amintită de Alessandro Meloni este antrenamentul excesiv, care nu face decât să „streseze” inutil corpul. Antrenorul spune că exerciţiile nu trebuie să fie dureroase şi nu trebuie să producă febră musculară ca să fie eficiente.
Citeşte mai multe despre diete şi fitness pe Jurnalul Pofticioasei!

De ce să practici Pilates

Alessandro Meloni spune că Pilatesul este unul din cele mai eficiente antrenamente pentru femei. Atunci când îşi pregăteşte cursurile, antrenorul se gândeşte în primul rând la senztaţiile pe care le vor avea clientele sale. Este important ca ele să se simtpă bine, dar în acelaşi timp cursul trebuie să reprezinte o provocare.

Mişcările de Pilates sunt inspirate din antrenamnetul funcţional, balet şi gimnastică.
Pe Alessandro Meloni îl poţi întâlni în weekendul 23-24 martie 2013, la Convenţia Internaţioanlă de Fitness 2013, eveniment organizat de Fitness Scandinavia, unde predă cursurile de Pilates.

CONCURS: In martie un IPad mini poate fi numai al tau! Intra si castiga!
http://on.fb.me/XeIJVO

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro