Ceaiul Rooibos, excelent pentru cura de slăbire

De Madalina Racorean, pe

Vă recomand ceai Rooibos organic, pentru că proprietetăţile sale naturale vor avea un efect sigur în dieta voastră. Nu conţine cofeină şi poate mobiliza depozitele ţesutului adipos.

Ceaiul Rooibos previne cancerul

Se obţine din arbustul Aspalathuslinearis, care se dezvoltă doar în regiunea de nord-vest ale Africii de Sud. Rooibos este o plantă care face parte din familia legumelor, iar asta neam inteştecă un astfel de ceai e diferit de celelalte. Este o plantă descoperită de tribul african Khoisan, pe care aceştia o foloseau ca şi remediu naturist, iar cel care l-a adus şi pe celelalte continente a fost un emigrant, pe nume Benjamin Ginsberg.

Ceaiul de Rooibos poate fi folosit şi pentru tratarea tenului foarte uscat

Are numeroase proprietăţi antialergice, iar o compresă care conţine ceai de Rooibos poate fi remediul natural pentru un ten uscat sau cu pecingine. Cea care a descoperit că acest ceai poate vindeca o piele foarte iritată, un ten acneic sau dermatitele, se numeşte Annique Theron, care a şi lansat o gamă de produse cosmetice cu extract de Rooibos.

Cum slăbeşti cu ceaiul roşu Rooibos?

Este ideal să îl bem dimineaţa pentru că reglează şi accelerează metabolismul. Ajută la echilibrarea organismului şi la detoxificarea acestuia. După o ceaşcă mare de ceai Rooibos, evident neîndulcit te vei simţi mult mai uşoară. Este foarte bogat în minerale şi vitamine, iar dacă îl vei bea în fiecare zi, adăugat la o dietă normală, colăceii din jurul abdomenului tău dispar ca prin minune. Este apreciat de femeile care doresc să aibă un tonus excelent, iar specialiştii au demonstrat că datorită antioxidanţilor, ceaiul roşu reface structurile pielii, reduce ridurile şi îi redă acesteia elasticitatea.

Citeşte ce boli poate vindeva ceaiul Rooibos pe www.ecotrend.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!