Cum te ajută alimentaţia în tratarea afecţiunilor

De Lumea Femeilor pe

Suntem ceea ce mâncăm. Cam aşa am putea spune, pe scurt, cât de importantă este pentru organismul nostru o alimentaţie corectă
Orice problemă de sănătate începe de la nivelul intim al celulei, prin dereglarea metabolismului acesteia. Când se produce acest neajuns?

În momentul în care organismul nostru nu mai beneficiază de cele şase elemente de bază ce alcătuiesc aşa-numitul „Lanţ al vieţii” – enzime, vitamine, minerale, proteine, carbohidraţi, acizi graşi. Alimentaţia noastră zilnică, în condiţiile actuale, este, pe de-o parte, lipsită de elementele nutritive de bază, datorită tehnologiilor de prelucrare şi rafinare.

Pe de altă parte, este din ce în ce mai toxică prin multitudinea de elemente chimice conţinute (arome, afânători, îndulcitori, coloranţi, îngrăşăminte etc.). Acestea sunt premisele unor dereglări metabolice severe, traduse printr-o serie de maladii, cum ar fi: diabetul, boli cardiovasculare, dereglări endocrine, degenerări, cancere şi alte boli de sistem. Soluţia? Integratorii alimentari.

Ce sunt integratorii alimentari?

Aceştia reprezintă rezultatul celor mai recente studii privind nutriţia şi sănătatea organismului, fiind produse de avangardă, cu o influenţă importantă în lupta împotriva cancerului, a maladiilor cardiovasculare şi a bolilor imuno-deficitare. Tehnologiile de obţinere nu includ sinteza chimică. Rezultatul?

Produse naturale 100%, echilibrate, conţinând principii bioactive din legume, fructe, cereale asimilate de organism cu maximum de randament. Ele reglează metabolismul, întăresc sistemul imunitar, facilitează eliminarea toxinelor şi contribuie la menţinerea nivelului general de sănătate. Există mai multe programe care includ combinarea a două sau mai multor produse, în funcţie de boala pe care o tratează.

Dereglările hormonale se pot rezolvafără medicamente

Dezechilibrele hormonale reprezintă elemente de risc capabile să producă, în timp, noduli la nivelul sânilor, chisturi ovariene şi/sau fibroame uterine (prin fibrozarea ţesutului germinativ). Nodulii la sân apar din ce în ce mai frecvent, atât la femeile aflate în perioada de premenopauză, cât şi la cele tinere. În aceste cazuri, primele semne sunt dureri la nivelul sânilor, congestii ale sânilor. Ce este de făcut? Cauza acestor probleme o reprezintă dezechilibrul hormonal care, dacă nu este rezolvat, poate duce la agravarea sau chiar cancerizarea leziunilor localizate la nivelul glandei mamare.

Germeni de grâu şi soia

Cele mai recente cercetări au demonstrat eficienţa extractului din germeni de grâu, ce conţine vitamina Enaturală, cât şi a principiilor bioactive din crucifere şi boabe de soia. Este vorba de tratamentul natural (utilizat frecvent pe plan internaţional), ce are la bază două produse: Wheat Germ Oil şi Cruciferous Plus. Primul conţine vitamina Enaturală – tocoferoli şi tocotrienoli, cu rol major în reglarea întregii activităţi hormonale -, riscul apariţiei nodulilor de sân reducându-se considerabil.

Cel de-al doilea conţine geneston (izoflavona extrasă din boabele de soia), cu puternică acţiune antitumorală. Extractul de crucifere determină stimularea unor enzime specifice, cu rol de protecţie împotriva oxidării hormonale.

Tratamentul duce la dispariţia nodulilor

Administrarea celor două produse, timp de 3-6 luni de zile, determină dispariţia elementelor patologice de la nivelul sânilor şi previne apariţia complicaţiilor. La cele mai mici semne – dureri, inflamări ale sânului -, trebuie acţionat. Astfel un control medical făcut la timp poate elimina orice suspiciune. Se pot face termografii ale sânului pentru depistarea timpurie a tumorilor maligne şi benigne, a nodulilor, a displaziilor uşoare, a mastozelor chistice etc. Aceste investigaţii se pot face în cadrul cabinetului „Simptom”, condus de dr. Doina Popescu (tel. 231.23.20).

Termograful are avantajul că nu prezintă toxicitate pentru organism, spre deosebire de mamograf care lucrează cu raze Rţntgen, ce pot afecta sănătatea prin iradiere. Depistarea precoce a problemelor sânului, împreună cu un tratament adecvat ce se adresează cauzei (Wheat Germ Oil şi Cruciferous Plus) pot rezolva problema în modul cel mai fericit. Dacă totuşi s-a întâmplat şi diagnosticul sună mai mult decât îngrijorător – „cancer mamar” -, mai sunt şanse de vindecare. Cum? Veţi afla în numărul următor.

Nutriţia celulară influenţează benefic sănătatea

– întăreşte sistemul imunitar;
– ajută la eliminarea toxinelor şi a sedimentelor;
– măreşte rezistenţa faţă de bolile transmisibile, boli de piele (exeme, psoriazis);
– reglează sistemul nervos central;
– reglează metabolismul;
–  corectează afecţiunile digestive (ulcere, aerofagii, pre- vine cancerul de stomac);
– reglează circulaţia sângelui;
– ajută la refacerea celulei hepatice;
– măreşte rezistenţa organismului;
– îmbunătăţeşte funcţionarea glandelor endocrine;
– protejează organismul expus radiaţiilor;
– reglează colesterolul, tensiunea arterială şi glicemia;
– îmbunătăţeşte acuitatea vizuală;
– contribuie la menţinerea echilibrului acido-bazic;
– înlătură constipaţiile şi colitele;
– elimină celulita şi surplusul de apă;
– menţine echilibrul energetic al organismului;
– are efecte foarte bune în alergii, astm, sinuzite, fibroame, chisturi, noduli, convalescenţă postoperatorie, migrene, menopauză;
– îmbunătăţeşte randamentul elevilor şi studenţilor, măreşte capacitatea de memorizare;
– menţine echilibrulhemostatic al organismului;
– adjuvant decisiv în sterilitate, impotenţă, stări precanceroase şi canceroase.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro