8 filme care te consolează după o despărţire

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Joi, 19 martie 2020, 20:15

5. Liceeni

Pierdem din farmecul iubirii atunci când devenim cinici în faţa ei. Atunci când crezi că toţi bărbaţii sunt egoişti şi că doar relaţiile de convenienţă au vreun succes, dar şi acela e temporar, este clar că ai nevoie de o doză urgentă de optimism. Filmul Liceeni îţi aduce aminte de anii de liceu, în care dragostea era mereu dezinteresată şi eternă.

6. Dincolo de uși/Sliding Doors

Atunci când o uşă se închide, alta se deschide. Dacă după o despărţire tinzi să crezi că ai ajuns la capăt de drum, acest film îţi dezvăluie infinitatea de posibilităţi care ţi se aşterne în faţa. Ai ocazia să vezi cât de mult poate oscila viaţa sentimentală a protagonistei (intepretată de Gwyneth Paltrow) în funcţie de nişte mici detalii. Scenariul inedit îţi va schimba sigur perspectiva sumbră asupra vieţii.

7. Patru prietene și o pereche de blugi/The sisterhood of the traveling pants

După cum spunea şi Carrie în serialul Sex and the City, indiferent cât de dureroasă este o despărţire, nu vei putea trece peste ea fără prietenele tale. The sisterhood of the traveling pants I şi II trebuie vizionate cu gaşca de fete, atunci când te simţi singură.

8. Bărbatul perfect/The perfect man

Eşecurile sentimentale te pot determina să fugi de iubire, în încercarea de a preveni alte dezamăgiri. Filmul „The perfect man” îţi arată ce lucruri bune poţi rata în încercarea ta de a-ţi proteja sentimentele.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2