8 filme care te consolează după o despărţire

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Joi, 19 martie 2020, 20:15

Ai vrea să simţi că despărţirea recent suferită este un pas înainte? Există filme care îţi oferă această perspectivă, mai ales dacă ai ezitat să te desparţi de iubitul tău… de teamă că vei rămâne singură.

Filmele de mai jos îţi înlătură regretele şi te fac să realizezi că meriţi mai mult decât o relaţie mediocră, al cărei singur beneficiu este că nu eşti singură… ci nefericită lângă cineva.

Iată opt filme care te motivează după o despărţire!

1. An bisect/Leap Year

Uneori trebuie să rişti pentru a-l găsi pe cel care te face să simţi că pluteşti şi cu care rezonezi pe toate planurile, iar riscul poate implica să renunţi la relaţia de ani de zile cu un bărbat de care pur şi simplu nu mai eşti îndrăgostită.

2. Noroc în dragoste/Serendipity

Filmul Serendipity te va convinge să crezi măcar puţin în destin. Decât să crezi că fostul era sufletul tău pereche, mai bine îţi spui că despărţirea a venit cu un rost, acela de a fi disponibilă atunci când marea iubire îţi bate la uşă.

3. Dragoste fără preaviz/Love happens

Filmul îţi arată măiestria cu care oamenii reuşesc să se mintă singuri pentru a nu suferi. Este important să realizezi ce îţi doreşti cu adevărat în plan sentimental, chiar dacă lucrurile la care aspiri implică să laşi trecutul în urmă şi să nu ştii ce te aşteaptă în viitor.

4. P.S. Te iubesc/P.S. I love you

Oricare a fost motivul despărţirii, ai pierdut o persoană care a însemnat totul pentru tine la un moment dat. Filmul „P.S. I love you” îţi va fura cel puţin o lacrimă, dar te va convinge că, indiferent cât de mult doare acum, în timp va durea tot mai puţin, până ce te vei simţi din nou fericită.

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!