Două femei au renunțat la bărbații adevărați pentru a face sex cu fantome

De Oana Savin, pe
Două femei susțin că au aventuri cu fantome și că au renunțat de tot la bărbații adevărați deoarece sunt mult mai complicați decât spiritele. Ele spus că sexul cu aceste fantome este chiar mult mai plăcut decât cu oamenii.

Amethyst Realm

Amethyst a declarat că a înreținut relații sexuale cu peste 20 de fantome.

Noul meu iubit fantomă este foarte special: înâelept, stabil și blând. Nu sunt 100% sigură dacă este bărbat sau femeie, dar am descoperit adevărata dragoste”, a afirmat femeie în vârstă de 30 de ani pentru Daily Mail.

Ne-am întâlnit când am fost într-o călătorie în Australia anul acesta. De obicei, spiritele rămân într-un singur loc, dar sunt încântată că acesta a venit cu mine în Marea Britanie. Am fost fericită și entuziasmată”, a povestit ea.

Citeşte şi: Te înșală? Vezi care sunt cele mai comune semne care îl dau de gol

Orgasmele pe care le am cu amanții mei fantome sunt mult mai profunde și mai satisfăcătoare când cele pe care le-am avut cu bărbații adevărați. Am renunțat la relațiile intime cu oameni. Sexul cu fantome este mai perofund, mai pasional și pare mult mai natural”, a explicat Amethyst.

Potrivit acesteia, „poți simți prezența, energia, deși nu există niciiun contact fizic, poți simți că ești atins”.

Știu că sună nebunesc, dar sper să rămân însăcinată cu o fantomă”, a subliniat ea.

Amethyst a descoperit abilitatea sa de a comunica cu fantomele când avea doar 18 ani șli era logodită cu un bărbat adevărat.

Eram dezbrăcată, pe pat și dintr-o dată am simți niște degete care se plimbau pe piele mea și niște șoapte la urechea dreaptă. M-a făcut să tresar, dar într-un mod plăcut. Dintr-o dată m-am simțit îmbrățișată și înconjurată de un extaz indus de o fantomă. Logodna mea s-a încheiat în momentul în care iubitul meu s-a întors acasă și m-a găsit pe pat, purtând doar lenjerie intimă. A crezut că ascund un amant și a răvășit camera căutându-l. Atunci i-am spus ce se întâmplă. Imediat și-a făcut bagajele și a plecat”, a povestit femeia.

Tot atunci, ea a decis că bărbații adevărați sunt o problemă și că amanții fantome reprezintă viitorul.

Nu îmi pot cumpra flori și nu mă pot scoate în oraș la cină, ar mă fac să mă spimt specială. Unul chiar a desenat o inimioară pe oglinda mea aburită”, a continuat Realm.

Acum, femeia își dorește să se stabilească „la casa ei” cu o fantomă și să aibă un „bebeluș fantomă”.

Citeşte şi: Teama de intimitate. De ce apare, cum o putem înfrânge

Sian Jameson

Amethyst nu este singura care are relații intime cu fantome. În aceeași situație se află și Sian Jameson.

Tânăra în vârstă de 25 de ani din North London spune că prima sa noapte de pasiune cu un spirit i-a tăiat respirația.

„A intuit ce îmi doresc și nu a trebuit să spun sau să fac nimic”, a povestit Sian.

Era foarte frumos, cu ochi superbi și am făcut dragoste, mi-a atins trupul suav și puteam să  îi simt greutatea asupra mea. Trupul său părea incredibil de ușor. Întâlnirea a durat o oră, după care mi-a șoptit: acesta a fost cel mai uimitor lucru pe care l-am experimentat”, a continuat femeia.

Se pare că misterioasa fantomă îi aparține lui Robert, un artist care a murit în urmă cu 100 de ani.

Am făcut dragoste de trei ori înainte să dispară pentru totdeauna. Am suspinat când a plecat. Bănuiesc că m-am îndrăgostit”, a mai spus Sian.

Citeşte şi: 7 lucruri care se întâmplă corpului tău când nu mai faci sex

Explicația specialiștilor

Trebuie să evităm orice fel de noțiune simplistă potrivit căreia persoanele care au experimentat lucruri paranormale sunt bolnave psihic. Ceea ce este acceptat în general sunt experiențele halucinante. Oricine poate avea halucinații, mai ales dacă sunt stresate sau private de somn”, a explicat Christopher French, profesor de psihologie la Colegiul Goldsmith din Londra.

Acesta crede că majoritatea cazurilor de „sex cu o fantomă” pot fi explicate cu ușurință.

Paralizia în somn este comună – 20-40% dintre oameni spun că au experimentat-o – și este starea dintre somn și realitate când realizezi că nu te poți mișca. Un sentiment comun este cel al unei prezențe, ca și cum cineva ar fi cu tine în cameră. De asemenea în poți imagina că vezi umbre negre sau figuri monstruoase, poți auzi voci, pași și de asemenea poți avea halucinații tactile. Poţi simţi că eşti îmbrăţişat, cxp cineva îţi respiră în ureche sau pe gât sau că eşti târât pe pat”, a precizat el.

Sursă foto: Captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!