Cele mai proaste sfaturi despre sex

De Stela Moisescu, pe

Se spune că articolele despre sex sunt scrise de oameni care nu fac sex. Nu ne rămâne decât să fim de acord, dacă luăm în considerare următoarele sfaturi…
… cel puţin neinspirate despre cum să îţi satisfaci iubitul în pat!

Iată care sunt cele mai proaste sfaturi despre sex pe care le promovează aşa-zişii experţi în materie de sex!

1. Stimulează-i punctul G



Prostata este considerată a fi punctul G al bărbatului, zonă care nu poate fi stimulată decât anal. Aşa că sfaturile care te învaţă cum să îi găseşti acel punct şi cum să îl stimulezi sunt cel puţin absurde în viziunea majorităţii bărbaţilor care nu te-ar lăsa nici în ruptul capului să te apropii de zona respectivă. Pentru aceştia adevăratul punct G este penisul, aşa că nu trebuie să cauţi puncte ale plăcerii în colţuri întunecate. Dacă decizi să o faci, măcar avertizează-l înainte.

2. Muşcă-l gentil de… bijuterii

Orice sfat care implică dinţii tăi şi zona lui intimă îi provoacă repulsie! Nu te aventura cu muşcături, oricât de gentile ar fi, nici în timp ce îi stimulezi penisul, nici testiculele, dacă nu vrei să primeşti un feedback… disperat.

3. Nu uita de testiculele lui

Mai bine uiţi, decât să le maltratezi cu acele „trageri” şi „loviri”, chiar dacă sunt urmate de cuvântul „gentil” în formulare. Procedează cu mare grijă atunci când… stai bine cu memoria. Cel mai convenabil este să îl întrebi ce şi cum îi place, decât să rişti să-l suprinzi neplăcut.

4. Provoacă-i un strănut ca să îi intensifici orgasmul

Sfatul acesta presuspune să îi dai cu nişte piper pe la nas când este aproape de orgasm ca să strănute în timp ce are orgasm. Astfel, va trăi senzaţii mult mai intense, potrivit specialiştilor care susţin că strănutul este precum un orgasm.

Imaginează-ţi cât de grea este însă această sincronizare. Dacă strănută înainte, se îndepărtează de orgasm, iar dacă strănută după, îi strici toată relaxarea de după orgasm. Chiar dacă reuşeşti să te sincronizezi, gândeşte-te ce senzaţie ai tu când strănuţi: exaltare sau enervare?

În plus, ideea de a avea piper lângă voi în timpul sexului, când cele mai intime zone vă sunt expuse, este pur şi simplu periculoasă.

5. Sex în apă sau pe nisipul fierbinte…

De câte ori apare un articol despre sexul pe plajă nimeni nu pomeneşte ceva despre nisip sau insecte. Luaţi un prosop mare cu voi şi, eventual, un spray care să vă protejeze! Cât despre sexul în apă, fie el la duş, în piscină sau mare, nicăieri nu este precizat că apa îţi inhibă lubrifierea naturală şi scade eficienţa prezervativului! Şanse maxime pentru infecţii şi o sarcină nedorită…

6. Incorporează fructele în preludiu

Să zicem că ai citit cât de incitant este să îl masturbezi ţinând nişte struguri în mână. Nu mulţi bărbaţi apreciază o situaţie atât de lipicioasă, căci şi ei au nevoie de lubrifiere atunci când sunt stimulaţi. Mai mult, unora abordarea cu fructe li se poate părea amuzantă sau bizară, nicidecum incitantă.

Cât despre faimoasele cuburi de gheaţă folosite în timpul sexului oral, iarăşi, mai bine îl întrebi dacă l-ar tenta ideea. Nu mulţi se dau în vânt după atingerile înfrigurate…

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!