Când eşti sexy fără să îţi dai seama

De Stela Moisescu pe

5. Când stai concentrată cu ochii în monitor

Ai un proiect de încheiat, aşa că lucrezi şi de acasă? Te faci comodă la birou şi îţi vezi de treabă, stând pironită cu ochii în monitor şi ignorând tot ce se petrece în jurul tău. Această imagine i se pare atât de sexy iubitului tău, încât cu greu se abţine să nu te întrerupă din treabă…

6. Când eşti copilăroasă

Din când în când lasă rolul de femeie matură şi independentă şi… prosteşte-te. Alintă-te, spune-i că vrei să-ţi cumpere el ceva bun sau provoacă-l la o bătaie cu perne. Astfel de momente îl sensibilizează şi îl face să se simtă puternic, totodată. Combinaţie extrem de sexy pentru orice bărbat!

7. Când comentezi cu pertinenţă un subiect politic

Bărbaţilor li se par sexy femeile care se preocupă şi de alte subiecte, pe lângă tendinţele în modă. În timp ce urmăriţi ştirile arată-i că eşti la zi cu subiectele din politică şi social şi provoacă-l la o dezbatere. Dacă reuşeşti să comentezi cu pertinenţă şi în mod convingător, vei părea foarte sexy în ochii lui, chiar dacă nu va recunoaşte acest lucru.

8. Când îi legi nodul la cravată

Ciuleşte urechile când îţi povesteşte despre lucrurile care îi plac, pentru a-l surprinde cu gesturi frumoase. Totodată, bărbaţii adoră să se ştie îngrijiţi, aşa că nu ezita să-i oferi ajutorul cu legarea nodului la cravată, căci un astfel de gest, făcut pentru el, i se pare extrem de sexy.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, citeşte şi despre gesturile care sensibilizează bărbaţii!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2