Când eşti sexy fără să îţi dai seama

De Stela Moisescu pe

De câte ori nu ţi s-a întâmplat în relaţia cu iubitul să fii perfect aranjată şi să aştepţi în zadar un compliment de la el, pentru ca ulterior să te surprindă cu o replică…
… admirativă fără să înţelegi de ce e aşa impresionat de un lucru anume?

Motivul este simplu! Ceea ce nouă ni se pare sexy, vezi machiaj elaborat sau o lenjerie din dantelă, lor nu li se pare atât de seducător precum… alte lucruri, lucruri care te vor uimi.

Află care sunt situaţiile în care eşti irezistibil de sexy în ochii lui fără să îţi dai seama!

1. Dimineaţa când eşti nemachiată

Bărbaţii adoră naturaleţea! Nu aruncă un ochi critic asupra cearcănelor sau a coşului care ţi-a ieşit pe nas. Aruncă în schimb un ochi critic asupra exceselor de machiaj, precum culorilor tari folosite pe pleope şi buze. Deşi le place că eşti aranjată când mergeţi împreună la o petrecere, în rest te consideră sexy când eşti naturală.

2. Când râzi împreună cu mama lui

Majoritatea bărbaţilor sunt mămoşi, ceea ce înseamnă că preferinţele lor tind să se confunde cu preferinţele mamei. Tocmai de aceea, atunci când tu te afli în bucătărie cu mama lui, la o cafea şi vă amuzaţi copios, creşti în ochii lui!

3. Când porţi doar tricoul lui

Poate că prevesteai acest gest sexy, dar el merită menţionat. Atunci când îi porţi doar tricoul, iar el ştie că nu ai nimic pe dedesubt, nu faci decât să îl impulsionezi să ţi-l dea jos. Aşa că merită să înlocuieşti din când în când lenjeria vaporoasă cu tricoul lui, când vă strecuraţi seara în pat.

4. Când eşti drăgăstoasă cu cei mici

Mergeţi în vizită la prietenii voştri care au copii? Te joci fericită cu cei mici, le pui întrebări sau îi înveţi să coloreze şi râzi cu poftă. Aceste imagini nu trec neobservate de iubitul tău, care îţi admiră latura maternă. Bărbaţii o găsesc incredibil de sexy pe acea femeie care ştie cum să-i îngrijească pe cei din jurul ei.  

Citeşte alte 4 situaţii în care eşti sexy fără să realizezi pe pagina a doua!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2