Alimente sexy de consumat în dormitor

Reţeta satisfacţiei sexuale poate să conţină şi alimente tradiţionale! Secretul este să le consumi în contextul potrivit, adică… direct de pe trupul iubitului tău!
În cazul în care te-ai plictisit de clasicele căpşuni cu frişcă, iată cinci alimente cu potenţial erotic, care sigur vor face deliciul preludiilor voastre!

Alimente sexy de consumat în dormitor1. Vin şi struguri

Lasă boabele de struguri să se rostogolească pe spatele iubitului tău, iar mai apoi frământă-le cu mâinile în timp ce îi faci un masaj erotic.

Pentru şi mai multă savoare toarnă câţiva stropi de vin pe spatele lui, iar mai apoi consumă de pe el pasta creată. Desigur, poţi alege să te lipeşti înainte cu pieptul de spatele lui, pentru ca iubitul tău să îţi întoarcă mai apoi favoarea.

Alimente sexy de consumat în dormitor2. Cremă de caramel sau miere

Caramelul şi mierea sunt delicii dulci care devin foarte erotice mai ales dacă sunt încălzite. Le poţi consuma, aşa calde cum sunt, direct de pe zona intimă a iubitului tău.

Astfel, îi oferi experienţa unei partide de sex oral incendiare din următoarele două motive: tu „îl vei savura” cu mai multă poftă, iar substanţa caldă îi va intensifica plăcerea.

Alimente sexy de consumat în dormitor3. Sos picant

Probabil că această variantă va fi mai degrabă pe gustul iubitului tău, dar ea merită încercată în cuplu.

Nu degeaba există sintagma „codimentează-ţi viaţa sexuală”, pe care majoritatea o interpretează doar la figurat.

Condimentele au însă rol afrodisiac, pentru că îţi ascut simţurile cu gustul intrigant. De aceea, un sos picant consumat direct de pe pielea iubitului te va face să iei foc!

Alimente sexy de consumat în dormitor4. Îngheţată

Şi senzaţiile reci vă pot încinge! Dacă îi torni puţină îngheţată pe piele, atât cât să se înfioare uşor, îl faci să fie mai alert, deci mai sensibil în faţa stimulilor sexuali.

Pentru ca experienţa să fie şi mai intensă îl poţi lega la mâini sau la ochi, pentru a-i lăsa impresia că a pierdut controlul şi că se află la mâna ta. Aşadar, profită de postura lui vulnerabilă, pentru a consuma îngheţata preferată direct de pe trupul lui.  

Alimente sexy de consumat în dormitor5.Ciocolată

Într-un alt material ţi-am arătat care sunt beneficiile ciocolatei asupra vieţii tale sexuale, aşa că există o mulţime de motive pentru a avea mereu în dormitor câteva cubuleţe de ciocolată.

Poţi lua un cub de ciocolată în gură şi îl poţi provoca pe iubitul tău să îţi fure un sărut sau poţi topi  ciocolată pentru a crea o pastă de masaj.

În ambele cazuri, foloseşte ciocolata neagră, căci acest sortiment are cel mai puternic rol afrodisiac. Partea bună este că efectul afrodisiac este maxim, dacă o consumi cu puţin timp înainte de sex, deci în timpul preludiului!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!