Prima fată atacată de criminala de la metrou a așteptat ore întregi pentru a da declarații

De Unica.ro pe 14 decembrie 2017
Noi amănunte ies la iveală în cazul crimei șocante de la metrou. Suspecta, Magdalena Șerban, a împins-o în fața trenului, la stația Dristor, pe Alina Ciucu, o tânără de 25 de ani, care și-a pierdut viața după ce a fost lovită de metrou.

Însă înainte, ea a mai încercat același lucru cu o altă fată, la stația Costin Georgian. Aceasta a reușit însă să se salveze.

Deși era în stare de șoc, fata a mers la Poliție ca să povestească ce i s-a întâmplat.

Tatăl tinerei a povestit că a lăsat-o pe fata la stația Costin Georgian, aceasta urmând să meargă la dentist. La scurt timp a vorbit cu fata care plângea la telefon și i-a povestit întâmplarea.

”M-am dus imediat s-o iau, şi am sunat la 112, anunţând ce s-a întâmplat la metrou. Doamna a zis că nu prea ştie ce să-mi spună, dar că trebuie să merg înapoi la staţia de metrou, să iau legătura cu angajaţii de acolo şi să le spun lor despre ce e vorba”, spune bărbatul.

Ce s-a aflat despre Alina Ciucu, tânăra care a fost ucisă la metrou

S-au întors la stația de metrou și ”domnişoara de acolo mi-a făcut legătura cu poliţia, mi-a zis că ei au poliţia lor şi că la ei de fapt trebuie să mergem, să facem o plângere. Le-am explicat că este vorba de ceva mai grav, că cineva a vrut s-o omoare, s-o arunce în faţa metroului. Mi-au spus că trebuie să se uite pe camere, etc. Mi-au spus că trebuie să merg la Poliţie, la Piaţa Unirii. Am luat fata, m-am urcat în metrou. În jurul orei 17:45 am ajuns la Unirii”

Acolo, ofițerul de serviciu le-a cerut celor doi să aștepte deoarece mai avea un alt caz de rezolvat.

Ce a postat pe Facebook criminala de la metrou. Mesajele sunt șocante

”Şi am aşteptat în jur de 2 ore. Timp în care noi chiar vroiam să renunţăm, am crezut că asta e, ăsta-i sistemul la noi şi n-avem ce face. Domnul poliţist a ieşit şi ne-a spus că mai durează, că este doar el singur. I-am spus despre ce e vorba şi ne-a zis să avem puţină răbdare. Prin jurul orei 19 am apucat să dăm o declaraţie. Am mers, ne-am uitat pe camere. Nu mergeau decât câteva, dar am reuşit să identificăm momentul. Când a văzut domnul poliţist despre ce e vorba, deja şi-a schimbat şi dânsul ideea, fiind de acord că este ceva foarte grav. Către finalul audiderii, domnul poliţist a primit un telefon în care s-a anunţat un suicid. A zis că trebuie să meargă acolo, noi am lăsat numerele de telefon şi am plecat către casă. După ce am ajuns acasă, a mai durat câteva minute şi am fost sunaţi că problemele sunt mult mai grave şi că trebuie să ne întoarcem la Poliţie să mai dăm câteva declaraţii. De la ora 15:36, din momentul în care s-a întâmplat evenimentul”, este declarația bărbatului.

Ce a făcut Michelle Obama când o profesoară i-a spus că nu este suficient de bună pentru a fi admisă la Princeton

Ce a făcut Michelle Obama când o profesoară i-a spus că nu este suficient de bună pentru a fi admisă la Princeton