Inspiră-te din stilul vedetelor însărcinate!

De Andra Pecingina, pe

În timpul iernii, ţinutele care ascund sarcina şi arată foarte chic sunt mai greu de găsit. Îţi propunem să te inspiri din stilul vedetelor pentru a fi o viitoare mămică foarte chic!
Pe timp de vară, câteva rochii lungi şi largi cu imprimeu mare sunt de ajuns, însă în anotimpul rece, suprapunerile sunt de bază pentru garderoba unei viitoare mămici.

Gisele Bunchen preferă stilul casual pentru perioda sarcinii, după cum vei vedea în galeria foto de mai jos. Ea continuă să poarte blugi skinny, alături de un tricou un cardigan şi cizme până la genunchi.

Acelaşi look îl abordează şi Kourtney Kardashian, ea poartă o pereche de colanţi comozi şi tricotaje deconstruite care îi creează o siluetă modernă.

Inspiră-te şi tu din look-urile celor două şi afişează burtica într-o ţinută casual chic.

O altă ţinută foarte comodă, dar şi elegantă include o rochie pulover cu mâneca lungă şi cizme înalte, cu sau fără toc. Rochiile alese de vedete sunt fie sexy, scurte şi cu mâneci stil kimono, cum poartă Jenna Elfman, fie foarte feminine, cu o croială babydoll, cum vei vedea la Adriana Lima

Orice fel de rochie de toamnă sau iarnă poate fi purtată pe perioada sarcinii în combinaţie cu o pereche de jeanşi skinny sau colanţi lucioşi, aflaţi în tendinţe şi cu botine sau cizme.

Urmăreşte în galeria noastră foto imagini cu viitoarele mămici Gisele Bundchen, Halle Berry, Jenna Elfman, Kourtney Kardashian, Karolina Kurkova, Adriana Lima şi stilul lor!

Foto: Northfoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!