Festivalul de Film de la Veneţia: cele mai frumoase rochii

De Diana Sorescu, pe

Rochii superbe

Maris Tomei a optat pentru ţinute în nuanţe vibrante, atât la conferinţele de presă, cât şi pe covorul roşu la lansare. Actriţa a arătat superb în rochia maxi galben muştar, de la Marios Schwab, o creaţie drapată şi înnobilată cu un şirag de perle într-un stil original.

Colecţia Giambattista Valli a stârnit admiraţie şi a strâns critici pozitive, încât era de aşteptat că divele vor adora creaţiile! Bianca Brandolini a purtat o rochie maxi animal print, decorată cu pene. O prezenţă elegantă, somptuoasă, demnă de un festival cu prestigiu.

Rochia pe care o poartă Kate Winslet a fost poreclită şi „rochia photoshop”! Creaţia Stella McCartney în alb şi negru are un design interesant, ce sculptează magic silueta: bustul pare mai generos, iar talia şi coapsele mai suple!

Keira Knightley a fost o surpriză foarte plăcută la conferinţa de presă pentru filmul „A Dangerous Method”. Diva a ales o rochie midi din mătase, cu un imprimeu grafic de senzaţie. Pantofii nude şi bobul perfect s-au combinat perfect cu creaţia Mary Katrantzou.

Festivalul de Film de la Veneţia: cele mai frumoase rochii

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!