Mihaela Rădulescu a făcut avort la 4 luni | Stiri pe scurt | Unica.ro

Mihaela Rădulescu a făcut avort la 4 luni

Mihaela Rădulescu este o femeie fără inhibiții și fără prejudecăți, aspecte care nu de puține ori i-au dat frâu liber să facă declarații nonconformiste și să se afișeze în ipostaze cel puțin îndrăznețe.

Fosta prezentatoare TV spune lucrurilor pe nume, nu suportă ipocrizia și nu-i place să se ascundă sub masca celebrității pentru a afișa o imagine care nu-i aparține. Pentru că o definește sinceritatea, Mihaela Rădulescu nu a ezitat să recunoască faptul că a avut o întrerupere de sarcină. Aceasta a povestit că la 18 ani a făcut un avort, fiind însărcinată în 4 luni. Chiar dacă situația s-a petrecut în tinerețe, nu multe femei ar avea curajul să o spună cu voce tare: „Pentru mine filmul a fost răscolitor. Uitasem de povestea aia, s-a întâmplat când aveam 18 ani” – a declarat Mihaela Rădulescu, conform Libertatea, în momentul în care a vizionat filmul „4 luni, 3 saptamani și 2 zile”, vedeta identificându-se întocmai cu drama protagonistei.

Mihaela Rădulescu, care în prezent locuiește în Monaco, are un copil, pe Ayan, care va împlini pe 1 august anul acesta vârsta de 14 ani, rezultat din căsătoria cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. În prezent, aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de sportivul austriac, Felix Baumgartner, iar pe 3 august va sărbători împlinirea vârstei de 49 de ani.

Citește și – Felix Baumgartner a publicat o fotografie cu Mihaela Rădulescu goală în cadă: „Nu te transforma și tu în Philipp Plein”

Citește și – Mihaela Rădulescu se ocupă de imaginea iubitului său, Felix Baumgartner: “Mi-a schimbat întreaga garderobă”

Sursă foto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Stiri pe scurt
Vă recomandăm: