(P) Povestea papionului – Cum, unde şi de ce

Până de curând, papionul era considerat un accesoriu „pretenţios”, în sensul că era purtat doar la evenimente speciale.
De-a lungul timpului, industria fashion a evoluat, aducând în prezent o mulţime de mixuri între stiluri. Astfel, papionul a devenit un accesoriu „outside the box”, ce poate fi „integrat” într-o ţinută şic, romantică sau hippie.

Cum ne putem accesoriza ţinuta cu papionul potrivit? Nu este complicat deloc, dacă ţinem cont de materialul din care este confecţionat papionul şi de modelul acestuia. De exemplu, papioanele casual care merg cu o pereche de jeans şi o cămaşă, trebuie să fie din bumbac sau materiale naturale şi cu o cromatică abstractă sau uni.
papioane

Pentru a satisface şi cele mai pretenţioase cerinţe, Mon Papion oferă o diversitate mare în ceea ce priveşte papioanele casual, iar la cererea clientului se pot face în diferite combinaţii, în funcţie de materialele disponibile pe stoc.
Pentru ocazii speciale, evenimente, etc. se poate merge pe papioane satinate, din mătase  naturală, catifea sau brocard. La  evenimentele sofisticate (cocktail, cina, business meeting) este bine să se meargă pe papioane care să completeze ţinuta într-un mod linar, pentru a nu se face discrepanţa între ţinuta clasică şi un papion îndrăzneţ.

Papioanele Mon Papion sunt făcute cu grijă şi cu cea mai mare atenţie la detaliile cele mai fine. Fiecare papion este făcut de mână, în număr limitat, din cele mai bune materiale.
Scopul nostru în final este satisfacerea chiar şi a celor mai exigente dorinţe ale dumneavoastră în materie de Papioane, pentru a putea atinge cea mai înaltă calitate pe acest segment.
Comenzile se fac exclusiv online pe site-ul nostru, www.monpapion.ro
papion

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!