(P) Descoperă principalele tendinţe de frumuseţe pentru primăvară-vară 2018, propuse în cadrul Săptămânii Modei de la New York

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 20 octombrie 2017, 16:27
Chiar dacă suntem abia la începutul sezonului rece, tendinţele pentru primăvară-vară 2018 au început deja să se contureze. Săptămâna Modei din New York, de luna trecută, a fost punctul de pornire pentru noile trenduri, atât în modă, cât şi în materie de frumuseţe. 

Ioana Stratulat, make-up artist Maybelline România, a avut ocazia să meargă anul acesta la Săptămâna Modei din New York şi să descopere în premieră principalele tendinţe în beauty pentru sezonul următor.

Iată care sunt direcţiile spre care ne vom îndrepta cu toţii atenţia începând din primăvară!

Ten impecabil

La fel ca în orice alt sezon, înainte de a vorbi despre produsele de machiaj, e important să ne îndreptăm atenţia spre ten. Un ten perfect curat, perfect uniformizat este baza unui machiaj reuşit, iar în primăvara 2018 acesta va fi punctul de pornire pentru un look în tendinţe.

fond de ten fit me maybelline

Fondul de ten Fit Me! de la Maybelline New York va fi produsul de care te vei îndrăgosti de la prima aplicare. Cu o acoperire perfectă, dar cu o textură uşoară, delicată, acesta te va ajuta să ai tenul la care ai visat dintotdeauna. Formula sa îmbogăţită cu particule de pudră, absorb instant excesul de sebum şi reduc strălucirea feţei estompează totodată şi porii.

Strălucire delicată

Odată ce ai eliminat problema excesului de sebum şi ţi-ai uniformizat tenul, poţi trece la pasul următor. E timpul să-i oferi tenului tău un plus de strălucire, iar primăvara următoare se pare că produsele iluminatoare vor continua să fie pe lista noastră de produse must-have.

master strobing maybelline

Master Strobing Liquid de la Maybelline New York este de departe produsul nostru favorit! Cu o formulă specială, cu particule din micro perle, acesta oferă acea strălucire delicată a tenului, la care fiecare femeie visează!

Trăsături perfect conturate

Fie că vorbim de conturul feţei, de evidențierea ochilor sau a sprâncenelor, diferenţa va sta mereu în detalii. Sezonul următor te vei convinge singură de asta!

Din beauty case-ul tău nu ar trebui să lipsească însă nici stick-ul pentru contur şi iluminare, nici creionul negru, clasic, pentru conturul ochilor, şi nici cel pentru sprâncene!

colaj maybelline

Privire seducătoare

Fie că eşti adepta unui make-up cât mai natural, în nuanţe nude, fie că preferi machiajul romantic, în nuanţe trandafirii, sau machiajul ceva mai intens, paleta The Blushed Nudes de la Maybelline New York  este exact ceea ce ai nevoie.

paleta the blushed nudes

Şi pentru că vorbim de sezonul de primăvară-vară, e absolut obligatoriu ca din beauty case-ul tău să nu lipsească nici paleta de blush-uri Master Blush, pentru un look complet finisat, un look sexy şi feminin, care să atragă toate privirile!

master blush

Buze sexy

Ca în fiecare primăvară, când vorbim de machiajul buzelor, direcţiile sunt variate. Pe de o parte, tendinţele noului sezon aduc mereu în prim plan nuanţele delicate, în tonuri de roz sau piersiciu, clasice pentru începutul sezonului cald. Pe de altă parte, nuanţele intense rămân şi ele în atenţia noastră, şi în sezonul de primăvară-vară 2018.

Noi ne-am îndrăgostit deja de rujurile lichide Vivid Hot Lacquer de la Maybelline New York, disponibile în 7 nuanţe, pe care te lăsăm să le descoperi singură, dar trebuie să recunoaştem – nuanţa noastră preferată rămâne roşul intens, clasic, seducător!

vivid hot laquer maybelline

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!