Machiaj pentru ochi căprui

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Marți, 18 mai 2021, 12:39
Ochii căprui fură inima oricui, dar asta numai cu machiajul potrivit, care să le pună în valoare frumusețea naturală și blândețea caldă. Vezi câteva sfaturi de machiaj pentru ochi căprui, care să te facă mai frumoasă.

Machiaj de zi pentru ochi căprui

Ochii căprui sunt bine puși în valoare de culori din aceeași paletă, spre deosebire de ochii albaștri sau verzi. De aceea, tonurile calde de alte maro-uri, griuri calde, nisipiu, bej, galben nisipiu, etc sunt cele mai bune alegeri pentru un machiaj de zi. zi ochi caprui

Eyeliner alb cu farduri metalice, iată o combinație mai îndrăzneață, dar care poate face diferența la o ședință sau un brunch din timpul zilei.

Vezi și machiaj pentru ochi albaștri

Machiaj de seară pentru ochi căprui

Ochii căprui sunt superbi, indiferent de nuanța naturală, așa că de ce să nu-i pui în valoare cu tonuri metalice de bronz, cupru, auriu, sau chiar rozuri metalice.

seara capruiO altă idee care face culorile de fard pentru ochi maro să iasă în evidență este să adaugi shimmer (sclipici) pe pleoapa superioară, după aplicarea fardului.

Vezi și machiaj pentru ochi verzi

Machiaj de mireasă pentru ochi căprui

Scapă de cearcăne. Ochii maro sunt puși bine în evidență de lipsa cearcănelor și un concealer puternic aplicat sub ochi poate face diferența în ziua cea mare.

Puțin mov nu strică, ba dimpotrivă, mai ales dacă vrei un machiaj pentru ochi căprui care să te facă cea mai frumoasă mireasă din lume.

Înlocuiește eyelinerul maro sau negru cu unul mov intens și o să observi imediat diferența. mireasa caprui

Vezi ce culori de machiaj se potrivesc pentru ochii căprui, în funcție de nuanța irisului și alege cele mai bune variante pentru tine din combinațiile de culori de mai sus.

Vrei să arăți perfect în ziua nunții? Află totul despre machiajul de mireasă, eleganță și stil în ziua cea mare

Sursa foto femeie machiaj ochi căprui, machiaj de zi ochi căprui, machiaj de naopte ochi căprui, machiaj de mireasă ochi căprui: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!