Genele false individuale, un accesoriu în vogă

Orice femeie este conștientă de magia unei perechi de gene false. Ele reprezintă accesoriul perfect pentru o privire intensă și sexy în orice moment și context. Există, totuși, un lucru pe care majoritatea dintre noi am avut frustrarea să îl descoperim și anume că nu toate genele ți se vor potrivi. În timp ce genele te pot face să te simți mai bine, ele nu îți vor avantaja ochii dacă potrivirea și stilul sunt greșite. Așadar, principalul criteriu în alegerea genelor false îl reprezintă forma ochilor și fizionomia.

Un alt detaliu la care trebuie să te uiți atunci când vrei să aplici gene false este tipul acestora: individuale sau pe bandă – care și acestea se împart în mai multe modele.

Astăzi ne-am propus să îți povestim despre genele false individuale: cum să le alegi, cum să le aplici și cum să le pui în valoare. De asemenea, îți vom spune și despre cele mai răspândite mituri legate de genele false.

Ce sunt genele false individuale

Genele individuale sau smocuri sunt mici mănunchiuri de gene cu ajutorul cărora iți poți spori volumul genelor proprii. Ele se pot aplica atât pe pleoapa de sus,  cât și pe cea de jos. Spre deosebire de genele false cu banda, cele individuale iți oferă libertatea de a fi creativă și de a-ți crea propriul look în funcție de forma și mărimea ochilor tăi.

Desigur, trebuie să ții cont și de tipul acestora atunci când le alegi: cu nod, fără nod, lungi, scurte sau chiar extreme, pentru volum.

De ce le-ai alege?

  • Sunt recomandate pentru începători, fiindcă se aplică ușor.
  • Sunt foarte versatile, creative și cele mai „experimentale“.
  • Îndesesc genele proprii  într-un mod care pare extrem de natural.

Cum alegi genele false în funcție de forma ochilor

Forma ochilor este cea în funcție de care vei alege tipul genelor false pe care urmează să le aplici. Pentru că fiecare are particularitatile și preferințele proprii, este esențial să ținem cont de aceste aspecte atunci când vine vorba despre machiaj și mai ales când dorim să ne aplicăm gene false.

Ochii adânciți

Pentru a evidenția ochii adânciți, alege genele false individuale cu fire cât mai lungi în centrul pleoapelor, pentru un efect de echilibru. Alege un set de gene false lungi, pentru că pe acestea le poți adapta mai apoi și pe lateral, în funcție de nevoia pe care o ai. În acest fel economisești și poți și să testezi lungimea ideală pentru tine.

Ochii migdalați și ochii mari

Posesoarele ochilor migdalați și ai celor mari se pot considera norocoase, deoarece acestor tipuri de ochi li se potrivesc aproape orice fel de gene false. Lungi, scurte sau medii, lungimea o vei alege în funcție de cum îți dorești să arate. Sfatul nostru însă este să alegi gene false pentru volum și în acest fel îți vei pune și mai mult ochii în evidență.

Genele false pentru ochi mici

Genele individuale sunt perfecte și pentru ochii mici, pentru că îi vor mări optic, dacă sunt alese inspirat. Alege-le pe cele mai lungi în colțurile exterioare ale ochiului pentru un efect de cat eye. Evită-le, însă, pe cele care au aceeași lungime, pentru că vei crea impresia că ochiul tău este mult prea încărcat.

Sigur te regăsești în exemplele noastre, iar sugestiile pe care ți le-am oferit te vor ajuta să alegi mai ușor tipul de gene false care ți se potrivește. Pe lângă acestea, însă, e bine să ții cont și de următoarele aspecte.

Cum potrivești genele false cu cele naturale

În primul rând, ține cont și de cum arată genele tale naturale în momentul în care le alegi pe cele false. Dacă acestea sunt scurte, de exemplu, iar tu le vei alege din prima pe cele lungi, diferența se va vedea foarte tare și lookul va fi unul nenatural. În schimb, poți să crești lungimea lor progresiv, continuând cu cele medii, iar într-un final să le aplici pe cele lungi. Această trecere fiind una treptată, te va ajuta să arăți natural.

Alege stilul genelor false în concordanță cu cele naturale. Dacă acestea sunt inegale – lucru care este foarte frecvent, încearcă să alegi gene false de tip wispies care te vor ajuta să obții un look foarte natural și în concordanță cu genele proprii.

Pe lângă forma ochilor, ține cont și de fizionomia feței. Astfel, o persoană cu trăsături delicate va fi avantajată de gene cu mai puțin volum și cât mai naturale, în timp ce o persoană cu trăsături puternice, precum starurile de la Hollywood, va străluci întotdeauna cu ajutorul unor gene false cu volum sporit sau gene false mink.

Mituri despre genele false

De-a lungul timpului, încă de la apariția lor, genele false au fost subiectul unor mituri, care au mai multă sau mai puțină bază reală.

 

  • Se aplică greu

 

Fals! Este probabil cel mai des întâlnit mit. Adevărul este că trebuie să-ți acorzi puțin timp pentru a căpăta îndemânare și, practicând, vei reuși să le aplici din ce în ce mai repede. Iar după ce vei vedea ce look atrăgător ai obținut, vei considera că merită efortul. Tot ce îți trebuie, este puțină îndemânare și experiență.

 

  • Afectează genele naturale

 

Dacă-ți dorești să porți gene false nu înseamnă că riști ca genele proprii să fie afectate. Dimpotrivă, având în vedere cât de mult au evoluat atât materialele din care sunt create genele, precum și tipurile de adeziv cu care sunt aplicate, poți alege în siguranță să porți gene false. Întotdeauna alege gene false și adeziv de calitate pentru o aplicare ușoară și sigură.

 

  • Se poartă doar la evenimente speciale

 

Deși inițial au fost create de către faimosul regizor american D. W. Griffith, pentru rolul principal în filmul ,,Intoleranță” – 1916 interpretat de actrița Seena Owen, în zilele noastre genele false sunt un accesoriu de nelipsit din trusa de machiaj a oricărei femei. Cu o varietate atât de largă de modele, de la super naturale până la cele cu aer dramatic, cu lungimi și densități diferite, genele false fac parte deja din ritualul oricărui machiaj. Indiferent că îți realizezi un machiaj de zi sau unul de seară, genele false vor fi aliatul tău în obținerea unui look senzațional.

Ține cont de sugestiile noastre și vei constata că genele false individuale, nu doar că-ți pun în valoare privirea, ci te ajută să fii remarcată în orice moment și oriunde te-ai afla.

Credite foto: Inkuuz, pixabay.com

(P) Material publicitar realizat în colaborare cu ForeverLash

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!