Cum folosești rujul pe post de creion de ochi

De Amelia Matei, pe
Arta machiajului nu are reguli, iar improvizațiile în acest domeniu variază de de la fiecare utilizator de farduri, rujuri, creioane de ochi sau de buze.

Așa cum putem folosi rujul pe post de blush, pentru obraz, același produs de înfrumusețare poate deveni și o ustensilă pentru machiajul ochilor. Iar tinerele pasionate de makeup au luat cu asalt site-urile de socializare, arătând cum reușesc să se înfrumusețeze cu ajutorul rujului. De ce ai folosi un ruj pentru conturul ochilor?

În primul rând este o investiție foarte bună. Îl utilizezi atât pentru buze, dar și pentru pleoape. În al doilea rând, poți avea niște culori deosebite pe pleoape, pe care poate nu le găsești în trusele de farduri din magazinele de cosmetice.

Citește și: Contouring pentru picioare, ca să pari mai slabă

Este foarte important ca rujul pe care îl folosești să fie lichid și să fie prevăzut cu perie. Mai ai nevoie însă de o pensulă pentru fard, cu care să aplici rujul pe pleopă.

Cum te machiezi cu ruj?

Aplicatorul de fard se înmoaie în tubul de ruj, iar mai apoi se aplică pe pleoape culoarea. Fie îl poți folosi ca pe un tuș sau poți aplica pe toată pleoapa, ca un fard.

Iată cum se fardează o bloggeriță cu ruj:

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!