Fiul abandonat al lui Florin Busuioc ripostează dur: „De ce, tată?”

De Mădălina Manole pe 08 iunie 2018
Florin Busuioc este îndrăgit de o țară întreagă, indiferent dacă veștile despre vreme sunt bune sau nu. Prezentatorul buletinului meteo de la Pro Tv are, însă, o viață personală destul de controversată. 

Florin Busuioc, în vârstă de 55 de ani, are un fiu secret pe care l-a abandonat în copilărie și despre care a refuzat să vorbească ani de zile. În 1991, carismaticul actor, căci aceasta este meseria sa de bază, s-a căsătorit cu Marieta, o asistentă medicală din Târgul Mureș, iar în același an s-a născut primul și singurul său băiat, pe nume Florin Jr., astăzi în vârstă de 27 de ani. Mutat la București cu locul de muncă, Florin și-a refăcut viața și în 2008 abia a divorțat, atunci fiind, se pare, prima și ultima oară când și-a văzut băiatul, mulțumindu-se doar să-i plătească pensie alimentară.

“M-am însurat când eram la Piatra Neamț. Nu știu ce mi-a venit atunci, m-am îndrăgostit, m-am însurat, am făcut copil, m-am speriat și am fugit. Mi-a părut rău, sigur că da. Mă urmărește și acum gestul acesta. Chiar am o problemă cu mine legată de povestea asta” – povestea în trecut Florin Busuioc.

Fiul lui Florin Busuioc alaturi de mama sa, Marieta, prima sotie

Fiul lui Florin Busuioc alături de mama sa, Marieta, prima soție

Florin Busuioc Jr. a susținut în repetate rânduri că și-a iertat tatăl, chiar dacă acesta l-a renegat: “Mi-a spus să nu-l mai caut niciodată. Am fost pe la mai multe şcoli, aveam absenţe, pierdeam vremea prin baruri, dar într-un astfel de loc am găsit sursa de inspiraţie pentru muzica hip-hop pe care o interpretez. Am şi o trupă alături de care cânt la evenimentePână la urmă, voi putea spune că o să reușesc singur în cariera muzicală”. – mărturisea în trecut fiul lui Florin Busuioc, caer acum lucrează ca asistent medical.

Iată că de curând acesta și-a văzut o parte din vis îndeplinit când a scos o piesă în care muza i-a fost întocmai cel ce i-a dat viață și l-a abandonat. Melodia se numește ”Tată, de ce?” , iar versurile copleșitoare sunt un mesaj clar transmis către Florin Busuioc: “Asta e lumea mea/ E conturata prin durere/ Se putea evita/ Atata timp cat si tie iti pasa. Se poate repara doar daca vom incerca. Nu am intrebari, asa cum te-ai astepta/ Stiu, te-ai speriat si ti-ai luat talpasita/ Ai crezut ca timpul le va rezolva(…) Ai plecat când aveam nevoie/ Te-ai îndepărtat/ Poate înțelegeam dacă ai fi explicat/ Zici că nu ești de vină/ Dar atunci, de ce ai plecat?”. Finalul piesei este cât se poate de dur și Florin Jr. îi aduce o acuzație gravă tatălui său: “De ce să nu-i faci pe plac lui bunicu’? / Lumea-i mică și se zice,/ Că omu’ chiar voia să mă cunoască în ultima lui clipă.”

La câțiva ani de la divorț, Florin Busuioc s-a recăsătorit cu Liliana, actriță de meserie, împreună cu care are două fete: pe Natalie, în vârstă de 14 ani, și pe Catinca, de 9 ani.

Citește și – Ce nu știai despre Florin Busuioc. Detalii ascunse din viața prezentatorului TV

Citește și –  El este! Cum arată băiatul lui Mihai Dedu. Prezentatorul TV se mândrește cu el

Povestea frumoasei polițiste care dirijează circulația în Piața Victoriei din București

Povestea frumoasei polițiste care dirijează circulația în Piața Victoriei din București