VIDEO: Top 4 vedete afone de pe Youtube

De Diana Zagrean, pe

Double Take – Hot problems
Fetele astea două au probleme mari cu urechea internă. Iniţial, am crezut că videoclipul, pe care îl puteţi vedea mai jos, este o parodie cu tâlc şi că fetele de la Double Take îşi bat joc de piţipoance.
M-am înşelat: Double Take au scos un întreg album cântat în stilul …stilul lor caracteristic. Suferă de ele şi cântă sau recită despre cum sunt fete sexy şi nimeni nu înţelege cât de grea e viaţa când eşti sexy şi cum ai o zi proastă dacă nu merge placa de păr.

Britney Spears de Coreea
Fata din imagine nu este tocmai o vedetă, în adevăratul sens al cuvântului, dar a făcut senzaţie pe Youtube, unde a fost nominalizată la categoria cel mai prost cântăreţ din lume.
După cum veţi putea auzi, coreeanca este convinsă că are o voce puternică şi că poate atinge notele acute fără să tragă aer în piept. Deşi ar trebui să-şi încerce norocul la un show de tip got talent, unde ar putea să spargă pahare cu vocea ei cristalină, fata se încăpăţânează să se înscrie la show-uri de tip Vocea României, varianta asiatică.
Recomand să ascultaţi dacă aveţi probleme cu tensiunea arterială scăzută sau deficienţă de adrenalină. După primul minut ajunge să cânte a capella. Must see.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!