Unde dansăm pe muzică rock?

De Roxana Andrei, pe

Unde dansăm sâmbătă seara? Sâmbăta este o zi pe care nu trebuie s-o ratezi cu somn prelungit sau activităţi plictisitoare. E decretată zi de distracţie şi de dans până în zori aşa că mergi
…mergi în club!

Duminica poţi s-o rezervi ca zi de recuperare după o noapte nebună.

De câte ori nu ne-a prins sâmbătă seara în casă? De câte ori am căutat un club unde să ieşim cu prietenii să fie amuzant şi distractiv?

Ca data viitoare să nu se mai întâmple să rămâi pe dinafară mai jos găseşti câteva locaţii unde trebuie să mergi.

„El Comandante”
sau „El Grande Comandante” te aşteaptă la dans

Atmosfera este pe măsura. Lumea dansează până se ivesc zorii, muzica este bună, preţurile sunt accesibile şi cluburile arată bine. Sunt spaţioase cât să nu dansezi într-un colţ şi destul de aerisite cât să nu te sufoci.

Unde dansăm pe muzică rock?Oamenii sunt decenţi şi drăguţi aşa că nu trebuie să-ţi faci probleme legate de siguranţă.

Playlist-ul musical, pentru că el contează cel mai mult, este variat.

Se difuzează piese care aparţin colecţiilor anilor 60 – 90, disco – rock, dar şi piese apărute pe piaţă în ultimii zece ani.

Intrarea costă 10 lei de persoană şi rezervarea unei mese costă 30 de lei.

Preţurile sunt rezonabile: un cocktail între 15 şi 20 de lei, shot-urile 10 – 15 le şi 50 de ml de vodcă 8 lei şi o bere aproximativ 6 lei.

Locaţii:

Club El Grande Comandante
Str. Viitorului nr.26
Rezervări: 0728.556.043

Club El Comandante
Str. Stavropoleos nr.8
Rezervări: 0728.555.043

Alte cluburi de gen:

Pentru o seară rock cu iz adolescentin poţi alege clubul „Expirat” care este format din două încăperi: „Expirat” şi „Other side”.

În Expirat se bagă muzică rock veritabilă şi alternativ şi în partea cealaltă se merge pe electro, drumandbass, funky şi altele.

Adresă:
Str. Brezoianu 4
Tel: 0733 974 728

În acelaşi stil, dar fără iz adolescentin mergi în clubul „B52” situat pe strada Popa Tatu la numărul 4. Rezervă-ţi o masă la 0753 31 55 63.

Muzica este rock şi tot ce derivă din stil. Oamenii sunt ok. Singura problemă este spaţiul, dar dacă nu suferi de claustrofobie sigur vei reuşi să te distrezi.

Club „Control”
te cheamă la apel pentru o seară indie/alternativă. Spaţiul este suficient de mare şi lumea este boemă încât sigur vei reuşi să te distrezi grozav. Atmosfera este incitantă şi oamenii se distrează.

Adresă: Str. Academiei nr.19 (Pasajul Victoriei, intrarea dinspre Arhitectura)
Telefon: 0733 927 861

Un alt club apreciat de iubitorii de muzică oldie rock şi alternativ este clubul „Stuf  Vama Veche” care este pe  Str. Berzei nr. 25A. Pentru rezervare sună la 021 – 224.89.25. Din nefericire este mereu foarte aglomerat şi nici aspectul nu este extraordinar.

Petrecere frumoasă!

Foto: Shutterstock, El Comandante

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!