Surpriză la Antena 1! Cine sunt co-prezentatorii show-ului culinar „Chefi fără limite”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 11 ianuarie 2022, 11:00

În primăvara acestui an, la Antena 1, va începe show-ul culinar “Chefi fără limite”. Emisiunea a fost filmată în Grecia și are un format inedit, combinând într-un mod spectaculos călătoriile și aventura cu pasiunea pentru gătit.

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu sunt protagoniștii acestei emisiuni și ei vor coordona câte o echipă, miza fiind aceea de a demonstra că un bucătar pasionat se poate descurca indiferent de condiții, chiar dacă nu se află în confortul unei bucătării.

În cadrul eimisiunii, care va fi prezentată de Irina Fodor, vor exista momente când chefii și concurenții vor fi nevoiți să își procure singuri ingredintele sau ustensilele.

Citeşte şi: Cum se prepară salata poloneză a Elwirei Petre din ediția specială „Chefi la cuțite”

Co-prezentatorii acestui show mult așteptat vor fi chef Iosif Ștefănescu și Marius Tudosiei.

Chef  Ștefănescu va arbitra misiunile chefilor și îi va însoți la fiecare probă alături de un judecător local, pentru a se asigura că probele decurg conform indicațiilor.

Mă bucur că am participat la producția unui show de o asemenea anvergură. Am avut deosebita onoare de a lucra alături de cei trei chefi, arbitrând competiția acerbă dintre ei, alături de jurați din Grecia. Am savurat modul șiret de competiție a lui Sorin, efervescența și strategiile lui Cătălin, dar și ambiția și bagajul vast de cunoștințe ale lui Florin.

Ei sunt cei care au transformat destinația de vacanță denumită Grecia într-o arenă de luptă, începută că o joacă și continuată că un război. Strategiile din timpul competiției l-au ajutat pe unul din ei să câștige primul titlu Chefi fără limite. Nu pot să vă spun decât că nume lui se termină cu in! -, a declarat chef Iosif Ștefănescu, co-prezentatorul show-ului, potrivit a1.ro.

Citeşte şi: INTERVIU Keed, de la Chefi la cuțite: „Salata boeuf poate fi făcută cu câțiva lei”

Pe de cealaltă parte, Marius Tudosei va dezvălui specificul culinar al tuturor insulelor unde concurenții își vor demonstra talentul culinar.

La Chefi fără limite îmi retrăiesc idealul în viață, acela de a descoperi lucruri în amănunt pe care alți oameni nu le știu încă. E foarte interesant pentru mine, pentru că ultimii ani din viață fix așa i-am petrecut: printre localnici, descoperind gustul local, tehnici, un stil de viață pe care altfel nu l-aș fi cunoscut. Fiecare insulă grecească este diferită de toate celălalte, pentru că există un specific local în fiecare dintre ele. Această expediție de descoperire cred că este cel mai interesant lucru pe care îl vor urmări românii la Chefi fără limite – a spus Tudosiei.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!