HBO Max lansează „One True Singer”, primul show de talente din România al platformei

De Unica.ro, pe

Platforma HBO Max, care urmează să se lanseze în România din data de 8 martie, va găzdui primul său show de talente.

Dezvoltat sub denumirea „One True Singer”, show-l de talente va fi produs de casa de discuri Global Records, casă de discuri care reunește vedete de renume, printre care Inna, Carla’s Dreams, Antonia și Irina Rimes. Producția va avea premiera în data de 1 aprilie, pe HBO Max.

Concurenții care participă la „One True Singer” vor lua parte la mai multe provocări, prin care își vor demonstra calităţile vocale, abilităţile de compoziţie, anduranţa fizică şi mentală, talentul de interpretare live şi nu numai, pentru a demonstra că merită premiul cel mare.

Concurenții vor fi eliminați de juriu pe parcurs, până va rămâne doar acel „One True Singer”, persoana care este un artist complet. Aceasta va câștiga atât un contract muzical în valoare de 50.000 de euro, cât și 50.000 de euro direct în cont.

Realizat în colaborare cu Global Records, show-ul de talente „reproduce adevărata călătorie a unei case de discuri pentru a găsi artistul care are totul, un artist desăvârşit: o voce grozavă, voinţa de fier, abilitatea de a compune o melodie sau aceea de a fi un bun dansator, disponibilitatea de a învăţa”, după cum relatează Pagina de Media.

Citește și: Sofia Jirau, primul model Victoria’s Secret cu sindrom Down

Citește și: Ce salariu are un cameraman de la „Survivor România”

Citește și: Cum încearcă TikTok să combată moda provocărilor de pe platformă, populare în rândul adolescenților

Citește și: Funcțiile ascunse de pe WhatsApp pe care nu le știai

Ioanina Pavel, producător, a povestit prin ce provocări vor trece concurenții: „Abonatul HBO Max se va bucura de un adevărat spectacol, un festin de muzică, dramă şi pericol, care va da dependenţă încă de la început. Iar, la finalul episodului, din cei 14 tineri pretendenţi la titlul «One True Singer» sigur va avea un favorit. Pe parcursul sezonului, concurenţii vor trece printr-o serie de provocări, una mai complexă decât cealaltă, propuse de experţi din industria muzicală. Sunt teste de perseverenţă şi dedicare, nu doar de voce şi atitudine de star, şi sunt menite să comprime în două luni munca experţilor care pot lucra şi ani să modeleze un talent brut într-un artist complet”.

La rândul său, Johnathan Young, VP Original Productions, HBO, a vorbit despre motivele pentru care crede că „One True Singer” va fi un real succes. „OTS este o ocazie cu adevărat unică pentru noi”, a spus el. „Un talent show original, conceptualizat de Global Records, producători cu acte-n regulă de hituri şi staruri. Mai mult decât muzica în sine, ce ne-a atras la acest produs a fost autenticitatea lui. Ne-a fost clar că producătorii de la Global Records au toate datele pentru a face un show de succes”.

Și Ștefan Lucian, fondator și CEO Global Recors, a spus mai multe despre acest show și cum va arăta el din perspectiva oamenilor de acasă: „Suntem mândri că am avut ocazia să dezvoltăm şi să producem acest show împreună cu HBO. «One True Singer» reprezintă un veritabil backstage pass, singurul show ce invită publicul în culisele industriei muzicale, pentru a putea vedea şi înţelege pentru prima dată ce înseamnă să fii artist”.

Foto – 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!