Ultimele două filme din seria „Harry Potter” (video)

De Nicoleta Galeteanu, pe

Cea mai mai profitabilă serie cinematografică şi a doua cea mai bună ecranizare a tuturor timpurilor, Harry Potter, se pregăteşte să revină în cinematografe cu o ultimă parte.
Premiera filmului „Harry Potter şi Talismanele Morţii” („Harry Potter and the Deathly Hallows: part I”) va avea loc pe 19 noiembrie.

Finalul a fost structurat de J.K. Rowling în două părţi, urmând ca ultima dintre ele, „Harry Potter and the Deathly Hallows: part II”, să aibă premiera în iulie 2011.

„Harry Potter şi Talismanele Morţii”

De această dată, Harry Potter este pus în faţa misiunii dificile lăsată de Dumbledore înainte să moară –  de a găsi şi distruge horcruxurile Lordului Întunecat şi să supravieţuiască duelului final.

Şi pentru că este cea mai lungă serie cinematografică, chiar şi cinefilii pasionaţi au nevoie de o scurtă recapitulare, dar şi să vadă evoluţia celor trei protagonişti din 2001 şi până astăzi.

Harry Potter şi Piatra Filozofală (2001)

Primul film al seriei prezintă un băieţel de 11 ani, adoptat de familia Dursley după moartea misterioasă a părinţilor lui.

Harry Potter este obligat să doarmă în debaraua de sub scări, dar scrisorile stranii pe care le primeşte, dar şi uriaşul Hagrid îl vor convinge să plece la celebra şcoală Hogwarts, pentru a dezlega misterul morţii părinţilor.

Harry Potter şi Camera Secretelor (2002)

În ciuda eforturilor disperate ale spiriduşului Dobby de a-l opri să se întoarcă la Şcoala de Vrăjitorie, Harry este salvat din sinistra casă Dursley de către Ron şi fraţii săi, cu ajutorul unei maşini zburătoare.

Dar Harry şi Ron sunt împiedicaţi în mod ciudat să se urce în expresul de Hogwarts şi nu sunt departe de a fi exmatriculaţi după ce distrug maşina zburătoare Ford Anglia şi salcia bătăuşă de la Hogwarts.

Redescoperă toată seria Harry Potter pe pagina următoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2