Filme pe care trebuie să le vezi în weekend

De Nicoleta Galeteanu, pe

La cinema, în parcuri, pe terase, filmele nu iau nicio pauză publicitară în această vară. Întâlnirea este inevitabilă şi de neocolit, căci weekend-ul vine cu două premiere spumoase…
 … scurtmetraje în 6D şi experienţe senzoriale în parcuri sau pe plajă.

Aşadar, cu film, plajă şi vacanţă, weekend-ul sună promiţător încă de pe-acum.

1. Oameni mari şi fără minte

Cu o distribuţie remarcabilă, „Grown Ups” îi reuneşte într-o comedie de proporţii pe Rob Schneider, Salma Hayek, Adam Sandler şi Chris Rock.
 
Întorşi în oraşul natal pentru a participa la funeraliile fostului lor antrenor de baschet, vechii prieteni din copilărie vor realiza că după 30 de ani a îmbătrâni nu înseamnă neapărat să te maturizezi.

2. Proiecţii în aer liber

Dacă abia te-ai întors din vacanţă şi ţi-ai scuturat picioarele de nisip, la Uranus îţi vei prelungi concediul. Cinematograful în aer liber are mai nou şi nisip, „beach bar”, muzică şi cocktailuri reci, precum şi biciclete gratis, ca să te simţi exact ca pe plajă.

Vineri, rulează „Marioneta/ The Ghost Writer” iar sâmbătă poţi să îl vezi pe cel mai nou „Robin Hood„, în regia lui Ridley Scott şi varianta lui Russell Crowe. (Biletul la film este de 10 lei.)Filmele te urmăresc şi în Parcul Tineretului, unde poţi să urmăreşti scurtmetraje, documentare şi animaţii, propuse de Bucharest Summer Urban Fest.

Află de pe pagina următoare şi celelalte filme care rulează în weekend.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!