(P) Cutia cu poze – Adaugă sare și piper petrecerii tale

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 12 iunie 2017, 13:15
Încinge atmosfera la evenimentul tău! Cum poți face asta? Simplu! Apelează la “Cutia cu poze”. 

Cutia cu poze este ultima provocare în materie de distracție. Mai precis, este un apărat care se instalează la locul unei petreceri, invitații fiind cei care se vor putea distra făcând fotografii haioase, care se printeaza pe loc, drept amintire! Interesant, nu credeți?

cutia cu poze

Găselnița are incorporată o lumină de studio de tip Softbox și un apărat foto din gama profesională. Este sarea și piperul unei petreceri la mare căutare în zilele noastre. Fotografia se poate printa pe loc sau poate fi share-uită într-un album pe pagina de facebook pentru a crește nivelul distracției. Astfel că, te vei putea bucura nu doar de o poză cu multe like-uri pe rețelele de socializare, ci și de o amintire pe care o poți păstra toată viața. În final, fotografiile printate rămân amintirile cele mai neprețuite.

pozele sunt printate pe loc

Avantajele Cutiei  cu poze sunt că ea se poate adaugă unui eveniment , separat de echipa foto-video contractată. Ea nu  va încurca cu nimic fotograful de evenimet, fiind instalată într-un punct fix. Fotograful de eveniment, face practic documentarea evenimentului iar cutia va fi partea fun din organizarea evenimentului.

Reprezentând cea mai nouă formă de distracție, Cutia cu Poze, www.vreaucabinafoto.ro, poate fi folosită în orice loc: Party-uri, nunți, botezuri, onomastici sau chiar evenimente de corporate – deschideri, lansări, etc.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!