Oana Zăvoranu s-a împăcat cu mama ei (video)

De Adina Radu pe

După o perioadă grea din punct de vedere emoţional şi al sănătăţii, Oana Zăvoranu a decis să facă pace cu cei din jur şi să dovedească publicului că nu este o persoană rea.
Primul pas, unul destul de mare, pe acest drum a fost împăcarea cu mama ei, Mariana Zăvoranu, cu care se ceartă şi se judecă de ani buni.

Oana Zăvoranu s-a împăcat cu mama ei, Mariana

Într-o secvenţă demnă de „Surprize, surprize”, mama şi fiica s-au împăcat şi s-au îmbrăţişat în aplauzele publicului de la „Un show păcătos”. Oana a spus că este gata să facă pace cu mama ei, după care Dan Capatos a anunţat-o că Mariana este la doar câţiva paşi de ea. Întâlnirea celor două l-a emoţionat până şi pe Mircea N. Stoian, care nu şi-a putut stăpâni lacrimile.

„Îi spun mamei mele să mă ierte pentru toate greşelile, indiferent că am greşit rămâne mama mea, eu una n-am s-o mai jignesc niciodată, am s-o las să se poarte cum crede. Am înţeles astăzi că averea ţi-o faci singur. […] Te iubesc, normal că te iubesc că eşti mama”, a declarat Oana Zăvoranu, conform Libertatea.ro.

Oana Zăvoranu i-a cerut scuze lui Pepe

Al doilea pas pe drumul schimbării, a fost reprezentat de scuzele adresate lui Pepe. Potrivit Libertatea.ro, Oana a recunoscut că soţul ei nu este un om rău, aşa cum am crezut în ultimul timp, ci un bărbat îndurerat.

„Pepe nu a meritat nimic din ceea ce s-a întâmplat, şapte ani de zile m-a iubit incredibil de mult, eu şase ani jumate l-am iubit incredibil de mult… N-am mai putut să plec de pe drumul pe care am luat-o pentru că efectiv m-am îndrăgostit. Îl rog pe Pepe din tot sufletul meu să mă ierte. Este un bărbat extraordinar de bun”, au fost cuvintele Oanei.

Scuze şi pentru familia lui Tudy

Şi în sfârşit, un al treilea set de scuze a fost adresat familiei lui Tudy, aşa-zisul său amant. Oana Zăvoranu e convinsă că mama, tatăl şi bunicul lui Tudy sunt cei mai afectaţi de acest scandal.

„Nu e amantlâc, nu este sex, este pur şi simplu o poveste de dragoste. Am lăsat şapte ani pentru asta, dar ştiu cât de mult suferă bunicul lui Tim”, spune Oana despre relaţia ei cu politicianul, despre care a mai adaugat că este foarte diferit de imaginea pe care o are publicul despre el.

Citeşte şi despre războiul declaraţiilor între Oana şi Pepe şi află ce spune limbajul trupului despre Oana Zăvoranu şi Pepe.

Foto: arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro