Nemulțumită de inelul primit, o femeie l-a umilit pe logodnicul ei pe Internet

De Unica.ro pe
În loc să se bucure că își va petrece restul vieții alături de bărbatul iubit, o femeie s-a plâns pe Internet că inelul primit odată cu cererea în căsătorie este prea mic și ieftin.

”M-a cerut de soție și mi-a dat inelul pe care l-a ales – un diamant solitaire în aur alb. Am fost foarte bucuroasă și am acceptat, dar am fost dezamăgită când am văzut inelul. Piatra era prea mică”, a scris femeia.

”Nu îmi displace inelul în sine. Și eu aș fi ales tot un diamant solitaire. Dar îmi displace culoarea aurului și piatra care e prea mică.”

De parca asta nu era de ajuns, proaspăta logodnică a fost nemulțumită și de costul inelului. Ea a găsit chitanța de la magazin și a fost dezamăgită să afle că iubitul ei a fost cam ”zgârcit”.

”Are un salariu mare și de obicei este foarte generos. M-aș fi așteptat să dea mult mai mulți bani pe o bijuterie care e așa de importantă”.

Evident, toți cei care au citit postarea acestei femei au fost foarte critici la adresa ei. Oamenii i-au spus că valoarea sau aspectul inelului nu sunt așa de importante și că ar trebui să fie fericită pentru cererea în căsătorie.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Dorian Popa a recunoscut adevărul despre relația dintre el și Alina Eremia

Dorian Popa a recunoscut adevărul despre relația dintre el și Alina Eremia