Trei actriţe de Oscar într-un film despre teleshopping

De Nicoleta Galeteanu, pe

Actriţele Meryl Streep şi Sandra Bullock vor juca alături de Oprah Winfrey într-o comedie despre teleshopping, scrisă şi regizată de Michael Patrick King.
Producător, scenarist şi regizor al producţiei „Sex and the City„, Michael King anunţă că filmul său va fi o comedie despre trei femei care lucrează în teleshopping şi aventurile lor în labirintul nebunesc al marketingului, căsătoriilor şi al mass-mediei.

Dacă Meryl Streep şi Sandra Bullock nu mai au nevoie de nicio prezentare când vine vorba de filmografie, poate nu ştiai că şi Oprah Winfrey deţine un Oscar în palmares, pe lângă statulul pe care îl are în topul milionarilor Forbes.

Moderatoarea show-ului, care-i poartă numele, a fost recompensată cu râvnita statuetă în 1985, pentru rolul din „The Color Purple”.

Cât despre Meryl Streep, actriţa deţine un record de 16 nominalizări la Oscar şi doar două trofee, pentru rolurile din „Kramer contra Kramer” (1979) şi „Alegerea Sophiei” (1982), în timp ce Sandra Bullock a reuşit abia în acest an să câştige râvnitul trofeu, cu rolul din pelicula „The Blind Side”.

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!