Mama lui Meghan Markle va merge să se întâlnească cu familia regală

De Oana Dinu, pe Ultimul update Joi, 17 mai 2018, 19:17
Doria Ragland a sosit ieri la Londra și a petrecut prima ei noapte la Palatul Kensington. Mama lui Meghan Markle va merge să se întâlnească cu familia regală, pentru prima oară.

Doria Ragland a ajuns miercuri la Londra pentru a participa la nunta fiicei sale cu prințul Harry. La aterizarea pe aeroportul Heathrow, aceasta a fost așteptată de asistenta lui Meghan Markle, Amy Pickerill și gărzile personale ale lui Harry, care au dus-o la palat în Jaguarul regal, însoțit de mașini de poliție.

Profesoara de yoga în vârstă de 62 de ani va merge să se întâlnească cu familia regală, regina Elisabeta, Prințul Charles și Ducesa de Cornwall, precum și Ducii de Cambridge, conform Dailymail.

Prințul Charles și Ducesa de Cornwall au fost văzuți în grădina Palatului Kensington, cu un buchet mare de flori, și de unde au plecat cu avionul la Staffordshire, acolo unde a fost dezvăluit un memorial național permanent pentru victimele britanice ale terorismului de peste mări.

După ce vor termina cu pregătirile pentru nuntă, Meghan Markle și prințul Harry vor merge împreună cu Doria Ragland în vizită la regina Elisabeta a II-a, la castelul Windsor.

Doria Ragland își va conduce fiica la altar

După ce Thomas Markle, tatăl lui Meghan, a anunțat că nu mai poate ajunge la ceremonia de sâmbătă din cauza operației de inimă, se spune că Doria va fi cea care o va duce pe fiica sa la altar, cele două fiind foarte apropiate. Prințul William și prințul Charles sunt și ei favoriți. Ea va pleca vineri, împreună cu nuntașii, la reședința regală Cliveden House din Taplow, la 25 de minute de mers cu mașina de Castelul Windsor, unde își va petrece noaptea alături de fiica sa.

Fosta actriță a confirmat, în mod oficial, pe pagina de Twitter a palatului Kensington, că tatăl ei va lipsi de la nuntă: „Din păcate, tatăl meu nu va putea fi prezent la nunta noastră. Am ținut întotdeauna la tatăl meu și sper că i se va acorda spațiul necesar pentru a putea să se preocupe de sănătatea lui. Aș vrea să mulțumesc tuturor celor care ne-au trimis mesaje generoase de susținere. Vreau să știți că eu și Harry suntem nerăbdători să împărtășim ziua noastră specială cu voi, sâmbăta aceasta.”

Nunta regală va avea loc pe data de 19 mai, la capela St. George de la Castelul Windsor. După ceremonia religioasă, va avea loc o procesiune cu trăsuri care va străbate Castel Hill, High Street, Sheet Street, Kings Road, Albert Road, Long Walk și înapoi la castelul Windsor.
„Cuplul speră ca această procesiune va oferi oportunitatea unui număr mare de persoane să vină la Windsor și să se bucure de atmosfera acestei zile speciale”, a transmis Palatul Kensington.

Citește și: 

Fratele lui Meghan Markle face noi declarații chiar înainte de nuntă

Cannes 2018. Accidente vestimentare de neiertat pe covorul roșu

Sursă foto: northfoto.com

 

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!