La ce oră începe Black Friday 2017 la eMAG

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 16 noiembrie 2017, 16:46
Vineri, 17 noiembrie 2017, reducerile de Black Friday 2017 iau startul, cu oferte și prețuri promoționale la telefoane, televizioare, vacanțe, îmbrăcăminte, încălțăminte, cosmetice, parfumuri, abonamente la săli de fitness, bilete de avion și multe altele. eMAG și-a anunțat lista de produse cu reduceri, iar printre produse se regăsesc chiar și autoturisme, lingouri de aur sau diverse vouchere, însă ora la care începe Black Friday 2017 la eMAG rămâne un mister.

La ce oră începe Black Friday 2017 la eMAG

Dacă știm deja că Black Friday 2017 se va desfășura pe parcursul a două weekend-uri și va începe pe 17 noiembrie, ora la care se va da startul reducerilor rămâne secretă și asta din rațiuni tehnice. Pe baza evenimentelor din anii trecuri, evenimentul de Black Friday 2017 de la eMAG ar trebui să înceapă în intervalul orar 5:00 – 7:00, vineri, 17 noiembrie.

Cei care vor să afle ora la care începe Black Friday la eMAG trebuie să îşi instaleze aplicaţia disponibilă pe Google Play şi App Store. Activează notificările ca să poţi fi anunţat de îndată ce se dă startul.

”Când dăm drumul la campanie, creşte exponenţial numărul de oameni pe site. Sunt aproximativ 100.000 de oameni începând cu ora 6 dimineaţa care aşteaptă. Problema nu este numărul de utilizatori, provocarea adevărată vine când foarte mulţi fac cereri care ajung în bazele de date în aceeaşi secundă. Problema e când cererile trec de zeci de mii, pentru că ajungem la un vârf de peste 400.000 de oameni simultan”, a spus Iulian Stanciu, şeful eMag, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Lista magazinelor participante la Black Friday 2017

Trebuie să ai grijă și la rapiditatea cu care vrei să cumperi. În 2016, de Black Friday, multe dintre produse și-au epuizat stocurile în doar câteva minute.

”Am construit Black Friday plecând de la dorința de a le da clienților prețuri foarte bune, bazându-ne pe volume foarte mari. Am ajuns la a șaptea ediție a evenimentului, păstrăm tradiția, iar pentru a putea oferi prețuri mai bune decât oricând în timpul anului, Black Friday trebuie să fie o singură zi. Această zi este vineri, 17 noiembrie”, a declarat Iulian Stanciu, CEO eMAG.

În urmă cu un an, creșterea comenzilor de Black Friday a fost cu mult peste așteptări și a dus la un record de vânzări. Anul acesta, eMAG se așteaptă și ca media numărului de produse comandate de fiecare client de Black Friday să crească și să ajungă la 3,4 produse, iar valoarea totală a comenzilor să se ridice la 350 de milioane de lei.

Când este Black Friday și cum beneficiezi de reduceri

În mod normal, Black Friday 2017 este în ultima vineri a lunii noiembrie, deci anul acesta ziua reducerilor pică pe 24 noiembrie, însă în realitate trebuie să ne așteptăm la mai multe zile de reduceri înainte și după această zi. Spunem asta pentru că așa s-a întâmplat și în anii precedenți.

Așadar, poți începe să urmărești primele reduceri serioase în weekend-ul 17 – 19 noiembrie și oricând în săptămâna 20 – 26 noiembrie.

eMAG reduceri electrocasnice de Black Friday 2017

Electronice

Electrocasnice mici

Electrocasnice mari

Vezi toate reducerile de Black Friday 2017 de la eMAG. 

Citește și: 

Cum să te ferești de țepe de Black Friday 2017

Vacanțe reduse de Black Friday 2017

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!