Kinder de la rece premiază mămicile şi copiii

De Unica.ro, pe

Când cei mici încep şcoala, mămicile ştiu că se vor confrunta cu anumite provocări, de la convingerea copilului să se trezească dimineaţa…
… până la: „Şi ce dacă plouă? Vreau rochiţa galbenă!”. Fiecare mămică are propriul ei ritual prin care îl pregăteşte pe copil să meargă la şcoală şi are mereu grijă ca el să nu uite pacheţelul de mâncare, care este de cele mai multe ori însoţit de o mică răsplată dulce. Aşa se asigură că acesta va mânca sănătos şi nu va rămâne fără energie în timpul lecţiilor. Toamna aceasta, Kinder vine în întâmpinarea nevoilor tuturor cu o nouă promoţie rece şi delicioasă, numai bună pentru începutul şcolii.

Dacă eşti mămică, tot ce trebuie să faci este să cumperi 2 Kinder Felie de Lapte, 2 Kinder Pingui şi 2 Kinder Maxi King din magazinele partenere şi vei primi automat un coolbox la alegere. El va păstra rece gustarea copilului tău, cât este la şcoală. Fiecare coolbox este prevăzut cu o baterie, pe care trebuie să o pui seara în congelator. Tot seara, când îl ajuţi să-şi pregătească ghiozdanul, laşi un pic de loc şi pentru coolbox – nu mult, pentru că e mic, fix cât să încapă în el o gustare de prânz.

Dimineaţa, înainte de a-ţi conduce năzdrăvanul la şcoală, iei bateria din congelator şi o pui în coolbox, alături de gustarea de prânz, apoi bagi coolbox-ul în ghiozdan. Astfel, gustarea lui va sta la rece toată ziua şi va fi mereu răcoroasă şi proaspătă. În plus coolbox-urile sunt colorate şi îi vor face pe copii să îşi ia cu plăcere pacheţelul la şcoală, iar tu nu va mai trebui să inventezi zilnic noi modalităţi de a tăia pâinea sau de a împacheta gustarea, ca să le placă celor mici.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!